• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.08.2021

16:47

NOVAK POVEĆAVA PREDNOST U ODNOSU NA RUSA! Medvedev pod PRITISKOM pred poslednji GREND SLEM u godini!

reuters

Tenis

NOVAK POVEĆAVA PREDNOST U ODNOSU NA RUSA! Medvedev pod PRITISKOM pred poslednji GREND SLEM u godini!

Podeli vest

Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se u finale Rodžers Kupa u Torontu

Drugi igrač planete je u polufinalu bez problema srušio Džona Iznera sa 6:2, 6:2 i najavio dobru formu pred 30. avgust i početan US Opena. Ipak, Medvedev je posle meča sa Amerikancem priznao da mu je u odnosu na ranije godine najveći napredak upravo finička sprema. 

Foto: reuters

- Naravno da sam očekivao težak posao na riternu. Moram da budem iskren, mislim da ga je nešto mučilo, ne znam šta, jer ga nisam pitao. Možda je bilo i do uslova… Sa svoje strane sam uradio šta je trebalo, u razmenama sam probao da ga držim pod pritiskom, a i odlično sam servirao - rekao je Medvedev. 

Istakao je ruski teniser da je praksa na grend slemovima doprinela tome da bude bolje spreman za turnire koji se igraju u dva dobijena seta. 

- Ranije, meč u tri seta koji sam imao sa Hurkačom bi mi upropastio turnir. Zato sam prethodnih godina mnogo radio na fizičkoj spremi i kondiciji. Sada sam bio 100 posto svež, mogao sam još jedan meč da odigram. Takođe, slemovi pomažu – kada odeš daleko na nekom slemu, onda mečevi u dva dobijena seta deluju lako fizički - otrkiva Rus. 

Kao što smo rekli, US open počinje 30. avgusta, a Danil Medvedev će braniti bodove osvojene u finalu 2019. godine kada je u finalu poražen od Dominika Tima. Biće drugi teniser sveta prvi put pod pritiskom u odnosu na Novaka Đokovića koji ne brani mnogo bodova u Americi zbog čuvene diskvalifikacije. 

Foto: Tanjug

- Naravno da na neki način mislim o US openu, ali nemam nikakvih hroničnih problema fizičkih, pa nema razloga da se štedim. Najbolja priprema za US open jeste da dobijem što je moguće više mečeva. Neću igrati u nedelji pre Njujorka - podvukao je drugi teniser današnjice. 

Finale Medvedev – Rejli Opelka na programu je od 22.00 po srednjoevropskom vremenu!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
djole

pre 3 godine

Novak ne brani bodove na US Openu posto je prosle godine diskvalifikovan i svi bodovi su mu oduzeti.

sledeća vest

Vesti

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija