• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.08.2021

20:54

ŠOK! DA LI JE OVO POČETAK KRAJA!? Federer ponovo ide na OPERACIJU KOLENA! /VIDEO/

Tenis

ŠOK! DA LI JE OVO POČETAK KRAJA!? Federer ponovo ide na OPERACIJU KOLENA! /VIDEO/

Podeli vest

Švajcarski teniser Rodžer Federer ponovo mora na operaciju kolena

Propustio je Rodžer Federer gotovo godinu dana tenisa prošle sezone zbog povrede tenisa, vratio se na Tur pred turnir u Dohi, ali se od samog starta vidi da to nije isti igrač kao i pre hirurškog zahvata. 

Foto: tanjug/ap photo

Švajcarac se zbog umora povukao sa Rolan Garosa, na Vimbldonu je poražen, a kasnije je isplivala istina da je u Londonu igrao sa povredom kolena, od koje se još uvek nije oporavio. 

Federer se sada oglasio na društvenim mrežama i potvrdio da je operacija jedino rešenje za njegovo bolno koleno, ali ni na ne garantuje da će se vratiti tenisu, već da će mu omogućiti da pokuša da se vrati u staru formu. 

- Želim da produžim sebi bar tračak nade da se vratim turu u formi. Sada ću biti odsutan mnogo mesec zbog operacije - rekao je Federer. 

 

 

Podsećamo, Švajcarac je osmog avgusta napunio 40 godina i jasno je da vreme uzima "danak" i pravo je pitanje da li je ovo početak kraja za legendarnog tenisera. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Valjda

pre 2 godine

Pa osvojio je sve što je moglo da se osvoji, u vrhu je preko 20 godina, zar ne postoji momenat da se kaže "dosta" prenego što se obogalji?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija