• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.08.2021

12:23

ŠOKANTNA ODLUKA NADALA! Završio sam SEZONU! Novaku put OČIŠĆEN!

Tanjug

Tenis

ŠOKANTNA ODLUKA NADALA! Završio sam SEZONU! Novaku put OČIŠĆEN!

Podeli vest

Španski teniser Rafael Nadal odlučio je da završi sezonu!

Neočekivana odluka Rafaela Nadala zapanjila je teniski svet!

Glavni razlog što sjajnog Španca neće biti do kraja godine je povreda stopala.


- Pozdrav svima, želeo sam da vas obavestim da nažalost moram da završim sezonu 2021. Iskreno, godinu dana patim mnogo više nego što bih trebao zbog noge i potrebno mi je malo vremena. Nakon što sam o tome razgovarao sa timom i porodicom, ova odluka je doneta i mislim da je to pravi put! Pokušamo da se dobro oporavim!

Foto: Tanjug

 

Godinu dana sam propustio stvari koje su mi mnogo važne, poput Vimbldona, poput Olimpijskih igara, US Open sada, kao i mnoge druge događaje koji su mi takođe važni i s obzirom na činjenicu da tokom poslednje godine nisam imao sposobnost da treniram, pripremam se i takmičim na način na koji to zaista volim da radim, jer na kraju dolazim do zaključka da mi je potrebno vreme za oporavak.

 

 

Menjanje niza stvari u pokušaju da se shvati kakva situacija sa stopalom u poslednje vreme nije nova povreda, to je povreda koju imam od 2005. godine i koja me nije sprečila da tokom svih ovih godina razvijem svoju sportsku karijeru . Ako je istina da već neko vreme ne idem kako bi trebalo, kako bismo svi želeli, vreme je za donošenje odluka! Potražiću malo drugačiju vrstu lečenja kako bi pronašao rešenje za ovaj problem ili bar poboljšao, kako bi nastavio da imam mogućnost igre za narednih nekoliko godina.

Foto: USA Today

 

Ja ću sa najvećim entuzijazmom da učinim sve što je potrebno da se povratim najbolji mogući način i  da nastavim da se borim za stvari koje me zaista motivišu i stvari koje sam radio svih ovih godina.

Uveren sam da ću se uz očigledno veoma važne svakodnevne napore postići cilj. Potrudiću se koliko mogu da to ostvarim. Hvala vam unapred na svoj podršci, razumevanju i svim vašim izrazima naklonosti koji su veoma važni i još važniji u teškim vremenima poput ovih! Obećavam vam da ću se potruditi da nastavim da uživam u ovom sportu još neko vreme. Veliki zagrljaj svima -poručio je Rafael Nadal!


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 2 godine

Glavni Noletovi konkurenti su Medvedev, Zverev i Cicipas, odustajanje Nadala i Tima nije nikakvo olaksanje, oni mu ni nisu konkurencija.

Vuki

pre 2 godine

Tako ste isto pisali i pred Olimpijske igre: "Novaku očišćen put", pa ste izbaksuzirali...

Ja

pre 2 godine

Nadal i Tim su nebitni i nisu ni bili konkurencija. Konkurencija su Medvedev, Zverev i Cicipas koji su u odlicnoj formi.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17