• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.08.2021

08:12

SRPKINJA KORAK BLIŽE US OPENU! Danilovićeva preskočila prvu prepreku!

Tenis

SRPKINJA KORAK BLIŽE US OPENU! Danilovićeva preskočila prvu prepreku!

Podeli vest

Srpska teniserka Olga Danilović je u prvom kolu kvalifikacija za četvrti grend slem u sezoni u dva seta savladala Paulu Ormaečeu - po setovima 6:2, 7:5

Odličan start Olge Danilović u borbi za US Open!

Mnogo muke u drugom i lako okončan prvi set doveli su Srpkinju još bliže učešću na velikom takmičenju!

Foto: tanjug/ap photo

 

Olgi je bilo potrebno sat i 45 minuta da preskoči prvu od tri prepreke ka turniru u Njujorku, a na narednom koraku je očekuje duel sa 206. teniserkom sveta Sačijom Vikeri.

Odlično je servirala u okršaju sa Argentinkom bio je servis. Na svoj servis gem nije dozvolila rivalki ni jednu jedinu brejk loptu tokom čitavog meča!

Foto: tanjug/ap photo

 

Uspela je srpska teniska nada u tri navrata da napravi brejk!

To se desilo sredinom prvog seta, koji je osvojila mnogo ubedljivije i duplo brže (za 35 minuta) od drugog, koji je u svoju korist rešila tek u 11. gemu seta, pošto je prethodno propustila četiri brejk lopte.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija