• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.08.2021

12:01

SKANDAL TRESE TENISKI SVET! Tukao me i govorio da je trebalo da umrem! Bivša devojka progovoriila o Zverevu!

reuters

Tenis

SKANDAL TRESE TENISKI SVET! Tukao me i govorio da je trebalo da umrem! Bivša devojka progovoriila o Zverevu!

Podeli vest

Osvajač Olimpijskih igara i jedan od najvećih protivnika Novaka Đokovića, Aleksandar Zverev suočava se sa teškim optužbama za nasilje

Ruskinja Olga Šaripova je iznela nove optužbe protiv nemačkog tenisera!

Posle Brende Patee sa kojom Zverev ima dete,ovoga puta optužuje ga bivša devojka Olga Šaripova koja je u jednom intervjuu istakla nove detalje njihovih svađa!

 

 

Govorila je o prethodnim slučajevima nasilja u Njujorku i na Lejver kupu, a konačno su se rastali posle incidenta u Šangaju. Ona je pričala o novim stvarima za magazin Slate.

Šaripova kaže da je tada ponudila Zverevu da raskinu i da ona ode kući u Moskvu. Zverev je odbio, prema rečima Šaripove, ali je rekao da mu je otežala koncentraciju za sledeći meč.

Foto: reuTERS

 

- Nisam imala osećanja, emocije, reči. Počeo je ponovo mene da krivi i da govori da je on žrtva u celoj situaciji.​ Već sam bila na samom dnu. A on je rekao: "Ako je tako, onda bi trebalo da spakuješ svoje stvari i da od..beš! Rekla sam: ’OK! Odleteću za Moskvu. Vratićeš se, a ja ću biti negde drugo - ispričala je ona.

Tada se desilo fizičko nasilje. Šaripova kaže da je potom otišla da se istušira, a da je Zverev nastavio da joj prebacuje ispred vrata kupatila.

 

 

- Kada sam izašla ispod tuša i krenula po peškir, došao je i rekao: Spakuj odmah stvari i idi. Rekla sam mu: ’OK, možeš li samo da sačekaš nekoliko minuta? Gola sam ovde.

U tom trenutku, prema rečima Šaripove, Zverev ju je napao nasilnije nego ikada ranije.

Foto: Tanjug/AP

 

- Počeo je da me udara, a ovoga puta sam shvatila da ne mogu da budem vreća za udaranje! Samo sam pokušavala da se zaštitim. Već sam bila gola. Žena sam, nisam mnogo jaka. A posle tuširanja, nisam imala ni vremena da odem po odeću. Nisam se osećala bezbedno nijednog trenutka. Počeo je da mi govori stvari poput: ’Nadam se da ćeš umreti, trebalo je juče da umreš, ali ne u mojoj sobi. Ako hoćeš da umreš, uzmi insulin i idi umri na ulici, jer ja ne želim probleme. Ne želim više da se bakćem sa tobom. Ja sam plakala i rekla mu "Ok, ako želiš da umrem, daj mi insulin. Idem na ulicu i to je to. Ne mogu više da se borim s ovim. Šta hoćeš od mene? Udarićeš me? Već jesi - ispričala je Šaripova...

 

 

Šaripova kaže da je, naposletku, Zverev nekoga pozvao telefonom i otišao iz sobe. Nakon što se zaključala u kupatilu, čula je još jedan glas s druge strane vrata: bio je to Aleksander senior, otac Zvereva.

- Imaš do uveče da spakuješ stvari. Ukoliko ne odeš, tužiću te, jer imam fotografije kako udaraš mog sina. Bila sam gola na podu kupatila, celo telo mi je gorelo. Kada je otišao, bila sam toliko emotivno pala da sam samo počela da se smejem. Da plačem i da se smejem. Njegov otac je rekao: Ti si đubre. Nisi nam potrebna!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Branko

pre 2 godine

Osveta pred US open. Izabrala pravi momenat Tipično za žene. Zaboravila si da tražiš para ili će to doći kasnije!! ??

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija