• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.08.2021

23:47

STRAŠNO! SAMO SU ČEKALI! NOVAK NE SME NI DA SE NAŠALI! Drvlje i kamenje po Đokoviću zbog odgovora novinarki!

Tanjug/AP

Tenis

STRAŠNO! SAMO SU ČEKALI! NOVAK NE SME NI DA SE NAŠALI! Drvlje i kamenje po Đokoviću zbog odgovora novinarki!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković pokorio je Australijan open, potom posle tri spektakularna meča uzeo drugi trofej na Rolan Garosu, samo nekoliko nedelja kasnije u finalu Vimbldona savladao je Matea Beretinija, a sada je sve spremno za spektakl i istoriju

Najbolji teniser sveta Novak Đoković će protiv Danca Heglera Runeau početi napad na 21. gran slem titulu i kalendarski slem, koji niko nije ostvari od kada je 1969. godine to poslednji pu uradio Rod Lejver.

Zna i Đoković da ima sjajnu priliku, pa je tokom razgovora sa Kris Mekendri, novinarkom ESPN, upitan da otkrije koliko je samouveren na skali od jedan do deset, Novak je rekao kao iz topa:

 

 

- Jedanaest! Ne, čekajte, 21!

Đokovićeva šala je postala predmet kritika! Neverovatno je da ljudi ne mogu da prihvate da se prvi treniser sveta našalio!  Trener Serene Vilijams Patrik Muratoglu u reakciji na Novakovu izjavu napisao:

 

 

- Pazite se tanke linije između samopouzdanja i preteranog samopouzdanja. Samopouzdanje je konstruktivno, preterano samopouzdanje može da bude destruktivno - napisao je on!

Posle je usledila diskusija među njegovim pratiocima na Tviteru među Novakovim!

Mnogi su branili Novaka, ali je ponovo bilo glavnih "pljuvača" koji su jedva dočekali da opletu po najboljem teniseru sveta!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija