• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.08.2021

08:45

Đoković svirao saksofon, vrckao  i ZAPALIO atmosferu pred US Open! Ako se po jutru dan poznaje.../VIDEO/

printscreen

Tenis

Đoković svirao saksofon, vrckao i ZAPALIO atmosferu pred US Open! Ako se po jutru dan poznaje.../VIDEO/

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković započeo je 336. nedelju na vrhu ATP liste, a sve oči su uprte u njega i njegovo učešće na US Openu

Novak Đoković je spreman da ispiše istoriju! 

Novak će na startu US Opena igrati duel sa 145. teniserom sveta, 18 godina starim Dancem, Holgerom Runeom. On je u kvalifikacijama u Njujorku savladao je Lukaša Lacka, zatim Krugera i Morainga.

Uoči meča (01:05), Novak je oduševio svoje pratioce što demonstriranjem sviranja saksofona, što đuskanjem!

Foto: reuters

 

Odlično je raspoložen Novak u Njujorku, spreman je za veliki podvig, a njegovo raspoloženje raduje navijače Srbina širom sveta!

Široj teniskoj javnosti poznat kao nekadašnji juniorski broj jedan. Bitno je reći još i da se Novak nikada nije sastajao sa Dancem, te da će ovaj meč biti zanimljiv, mada je i više nego jasno ko je tu favorit!

Nole je pokorio Australijan open, potom posle tri spektakularna meča uzeo drugi trofej na Rolan Garosu, samo nekoliko nedelja kasnije u finalu Vimbldona savladao je Matea Beretinija, a sada je sve spremno za spektakl i istoriju!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija