• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.08.2021

09:04

MAREJ BESAN KAO RIS!  CICIPAS GA IZLUDEO!  Da li mislite da je ovo NORMALNO!?

Tanjug

Tenis

MAREJ BESAN KAO RIS! CICIPAS GA IZLUDEO! Da li mislite da je ovo NORMALNO!?

Podeli vest

Stefanos Cicipas je posle velike borbe u pet setova i četiri sata i 44 minuta igre slavio sa 2:6, 7:6 (7), 3:6, 6:3, 6:4 protiv Endija Mareja

Osim samog meča i rezultata,  tema na konferenciji za medije Britanca Endija Mareja bilo je Cicipasovo dugo zadržavanje u toaletu.

- Ne radi se o izlasku sa terena. Već o vremenu koje tamo provede. Pričao sam sa svojim timom o tome pre meča i očekivao sam to, rečeno mi je da se pripremim ako stvari ne budu išle kako je želeo. Pokušao sam. Ipak, ne možete da utičete na to da vas tako nešto ne pogodi. Kad igrate tako brutalan meč, i kad stanete sedam, osam minuta, ohladite se. Možete mentalno da se spremate za to koliko hoćete, ali vas uvek poremeti kada sve predugo traje, i naročito ako je to više puta tokom meča - kaže Marej.

Foto: Tanjug

 

Britanac je nastavio da iskasuzuje nezadovoljstvo!

- Medicinski je uzeo kada sam osvojio treći set. I u četvrtom setu kada sam imao 0:30, izabrao je da ode, ne znam je li menjao reket ili nešto drugo. Ne može biti slučajnost da se to dešava baš tada. Ne mislim da je imao neki problem. Meč je posle toga trajao još nekih dva sata. Bio je u redu, dobro se kretao. Razočaravajuće je jer imam utisak da je sve to uticalo na meč. Ne kažem da bih dobio meč, ali su te pauze svakako imale uticaja!

Upitan je Marej da li misli da bi zvaničnici turnira trebalo da reaguju, Mari je rekao da je svestan kakva su pravila.

Foto: Tanjug

 

- Mislim da ne mogu ništa da urade, pravila su jasna. Ja sam u ATP Savetu igrača i o tome često pričamo, o promeni tih pravila, da se učini da se pravila mnogo teže zaobilaze. Ima sugestija da recimo ako uzmete medicinski tajm-aut pred moj servis, time predajete gem. Ja bih recimo počeo set sa 1:0. Ima raznih sugestija. Da li mislite da je ovo normalno? Da li nešto treba menjati, da li je potpuno u redu! To je moj osećaj. Ako svi ostali misle da je to u redu i da tu nema problema, možda sam je jedini koji razmišlja nerezonski. Ipak, mislim da je to glupost. I on to dobro zna.

Marej  ipak nije optužio Cicipasa za koučing, kao što je Zverev uradio u Sinsinatiju.

- Ne mislim da je to, nemam ideju da je tako nešto slučaj. Ne optužujem ga za to. On zna, kao i ostali igrači, sa timom sam pričao o tome pre meča, znali smo da to dolazi, ali opet, neko će reći da nije trebalo da me to poremeti. Ipak, teško je kad igrate brutalan meč u ovakvim uslovima. Fizički ne možete da sprečite da utiče na vas, mentalno da, ali fizički ne - poručio je Marej.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sun cu

pre 2 godine

Od mladjih igraca Cicipas je najbezobrazniji,najnekulturniji i najnevaspitaniji igrac!!!Ovo sto on radi je u neku nemoralno,kaze znoji se mnogo pa svi ostali se znoje pa se ne zadrzavaju toliko u toaletu,od njega nikad covek!!!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija