• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.09.2021

07:11

SKANDAL! Hoće li diskvalifikovati Novaka sa US Opena?! Javio se Đokovićev MRZITELJ! Razlog je Olga Danilović!

Tenis

SKANDAL! Hoće li diskvalifikovati Novaka sa US Opena?! Javio se Đokovićev MRZITELJ! Razlog je Olga Danilović!

Podeli vest

Jedan od novinara koji često kritikuje Novaka Đokovića poručuio je da će Novaka možda da diskvalifikuju sa US Opena!

Novinar Ben Rotenberg je po ko zna koji put pokrenuo lavinu svojim komentarima i to po običaju, na štetu najboljeg reketa sveta!

Pošto je Olga Danilović sat vremena pre zakazanog duela sa Naomi Osakom morala da se povuče sa turnira, krenule su spekulacije!

Srpkinja je poručila da ima problema sa virusom, ali da to nije korona. Bez obzira na to, Ben Rotenberg je našao način da  napadne Novaka Đokovića.

- Povlačenje Danilovićeve je navedeno zbog medicinskih razloga. Čekamo dalja objašnjenja, ali vredi napomenuti da je isto objašnjenje iskorišćeno za Žila Simona, koji je bio u kontaktu sa osobom zaraženom koronom - rekao je on, pa napao prvog tenisera sveta!

- Ako je to slučaj, odmah se čovek zapita da li bi jedan čovek koji juri grend slem mogao da bude pogođen ovim - napisao je misleći na Novaka Đokovića.

Pojasnio je da igrači koji su u "bliskom kontaktu" sa zaraženima, a nisu vakcinisani bivaju diskvalifikovani sa turnira! Novak nikada nije potvrdio ni demantovao vakcinaciju, već ne želi da se izjašnjava i želi da to bude svačija lična odluka!

Foto: USA Today

 

- Teška situacija za Danilovićevu pred njen najveći meč u karijeri, nadam se da nije nikakva ozbiljna bolest. Što se Đokovića tiče, on je toliko bolji od svih ostalih da je pravilo o kovid vakcini njegova jedina pretnja kada je osvajanje US Opena u pitanju - napisao je Rotenberg i pokušao da spusti loptu, ali kasno!

Foto: USA Today

 

Rekao je da Novak Olgi neka vrsta mentora i zbog toga pretpostavlja da bi u slučaju da se ispostavi da Olga ima koronu Novak mogao biti diskvalifikovan.

- Uprkos Novakovom neverovatnom profesionalizmu on je sebe ostavio ranjivim i u situaciji da može da mu se desi da se završi US Open ako je zaista nevakcinisan- završio je Rotenberg.

Foto: Starsportphoto©

 

Nije ni prvi ni poslednji koji želi da stane na put Srbinu u ispisivanu istorije! Navijači Srbina se nadaju da će Novak uspeti i da ostvari cilj i stane na put ljudima poput Rotenberga koji na sve načine pokušavaju da ga poljuljaju!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Radisa Ristic

pre 2 godine

Banda America Djokovic NIJE ni trebalo da igra na tom turniru.Toje izmisljena nacija.

Dejan

pre 2 godine

Mrze ga zato sto je Srbin i pravoslavac ,ne mogu da podnesu da je najbolji !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija