• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.09.2021

21:03

KRAH SRPSKOG TENISA! Kecmanović nakon singla ELIMINISAN i u dublu!

Tenis

KRAH SRPSKOG TENISA! Kecmanović nakon singla ELIMINISAN i u dublu!

Podeli vest

Srpski teniser Miomir Kecmanović ispao je u prvom kolu US Opena u konkurenciji dublova

Katastrofalan grend slem za sada za srpske tenisere! Novak Đoković i Dušan Lajović jedini su prošli prvo kolo u singlu, Duci je poražen u drugoj rundi, a ništa bolje ne ide ni u dublu našim teniserima.

Miomir Kecmanović je prvi izašao na teren i to u tandemu sa Kasperom Rudom, ali je srpsko-norveška kombinacija predala duel prvog kola Hugui Nisu i Arturu Rinderneku. 

Foto: Tanjug

Kecmanović i Rud su katastrofalno otvorili meč, izgubili svoj servis već na startu meča, a francuski tandem je do kraja uspeo još jednom da napravi brejk i sa 6:2 dobije prvi set.

Tu nije bio kraj mukama, a srpsko-norveška kombinacija se povukla sa turnira posle novog izgubljenog servisa i 0:2 u drugom setu. 

Za sada nije poznato da li je reč o povredi Miomira Kecmanovića ili Kaspera Ruda. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Tekst koji morate pročitati: Belim lukom na litijum!
Kolumne

Tekst koji morate pročitati: Belim lukom na litijum!

Politički filozof Dragoljub Kojčić poručio je u svojoj kolumni da, umesto da misija opozicije bude doprinos napretku nacije u svakom smislu, od ekonomskog do obrazovnog i kulturnog, ona nas vraća u predracionalno stanje, ne nudeći utemeljenu metodologiju koja bi se primereno bavila litijumom i eventualnim rizicima.

01.09.2024

09:36

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija