• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.09.2021

08:07

CICIPAS KUKA, SAD ZNA KAKO JE NOVAKU ĐOKOVIĆU! Svi su protiv mene, ne razumem ljude!

tanjug/ap

Tenis

CICIPAS KUKA, SAD ZNA KAKO JE NOVAKU ĐOKOVIĆU! Svi su protiv mene, ne razumem ljude!

Podeli vest

Karlos Alkaraz, mladi teniser iz Španije, za koga kažu da je novi Rafael Nadal, napravio je veliku senzaciju na Ju Es openu

Karlos Alakaraz je eliminisao Stefanosa Cicipasa posle velike bprbe rezultatom - 6:3, 4:6, 7:6(2) , 0:6, 7:6(5) i došao do osmine finala grend slem turnira.

Postao je tako Španac najmlađi igrač u osmini finala još od legendarnog Pita Samprasa i Mikela Čanga 1989. godine.

Cicipas kuka zbog optužbi

Cicipas je do meča sa Špancem u Njujorku pažnju privlačio ne igrama na terenu, nego provokacijama, a dugo će se prepričavati njegovi odlasci u toalet i svađa sa Endijem Marejem.

- Neću da se pretvaram i nije mi cilj da me svi vole. Svaka osoba bira omiljenog tenisera. Ljudi nemaju pojma o nekim stvarima, ne znaju šta se dešava. Sve što su rekli da se dešavalo u Sinsinatiju je laž. To je nešto najsmešnije što sam čuo u životu. Ne znam šta da kažem. To više govori o osobi koja me je optužila i koja je to rekla da se desilo - rekao je Cicipas nakon optužbi da se tada dopisivao sa ocem, a onda govorio o publici na US Openu:

Foto: tanjug/ap

 

- Optužbe i publika su dve stvari koje su bile najnapetije ovde za mene. Ne mogu da razmišljam o tome, važno mi je da izađem i da igram. Ne mogu da se opterećujem.

P pauzama za toalet u Njujorku danima bruji planeta.

Foto: tanjug/ap

 

- Sve se govori protiv mene bez ikakvog razloga. Išao sam u toalet kao svaki sportista. Možda sam proveo malo više vremena, ali ako postoji pravilo o tome i koliko mogu da se zadržim, ja ću ga poštovati. Ne razumem ljude, ni oni ne razumeju mene. Oni su ovde da isprate šou. Hoće da gledaju tenis, ali su nestrpljivi. Posebno nova generacija, hoće sve da se završi brzo. Nekome je veliki problem što idem da se presvučem, što moram mokru odeću da zamenim suvom. 

Foto: tanjug/ap

 

- Niko ne priča o stvarima koje rade drugi igrači. Ja nekada čekam po 30-35 sekundi između poena, ohladim se, izgubim ritam, to mi se već desilo ovde u jednom meču. Nisam se žalio, iako tu postoji izričito pravilo. Odjednom su samo svi protiv mene, ne znam šta da kažem - rekao je  Cicipas, koji sada zna kako je Novaku Đokoviću, koji je godina na udaru, ali razliku od Grka bez razloga.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija