• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.09.2021

17:34

ŽAO MI JE FEDEREROVIH I NADALOVIH NAVIJAČA! Amerikanac uz Novaka! Bilo bi sjajno za sport da Đoković OSVOJI ZLATNI SLEM!

Tenis

ŽAO MI JE FEDEREROVIH I NADALOVIH NAVIJAČA! Amerikanac uz Novaka! Bilo bi sjajno za sport da Đoković OSVOJI ZLATNI SLEM!

Podeli vest

Novak Đoković je spreman kao nikada da ispiše istoriju u Njujorku

Ukoliko dođe do trofeja na US Openu, Novak Đoković postaće prvi igrač koji je posle Roda Lejvera kompletirao sva četiri Grend slema u jednoj sezoni!

Ali to nije sve! Novak će postati rekorder po broju istih, ispred Rodžera Federera i Rafaela Nadala!

Foto: USA Today

 

Čuveni Amerikanac Džim Kurijer, navija za Srbina! Upravo je on bio nekadašnji svetski broj jedan i osvajač četiri GS titule.

- Neka ovo bude svima jasno. Žao mi je Federerovih i Nadalovih navijača, ali ohrabrujem Novaka da osvoji US open. To bi bilo sjajno za sport. Nešto neverovatno za njega, ali i za tenis u celini- rekao je Kurijer, koji je analitičar "Tennis chanela".

Foto: ap photo

Džim Kurijer i Novak Đoković

Podsetimo, novakovi najveći rivali od kada se profesionalno bavi tenisom, Federer i Nadal su ranije zbog povreda odlučili da završe sezonu.

Đoković će kao prvi nosilac u osmini finala igrati protiv Amerikanca Džensona Bruksbija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija