• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.09.2021

15:37

DA LI JE ČOVEK NORMALAN? Novak neće biti najveći ako osvoji kalendarski slem! Neka se zahvali Federeru!

usatoday/starsport

Tenis

DA LI JE ČOVEK NORMALAN? Novak neće biti najveći ako osvoji kalendarski slem! Neka se zahvali Federeru!

Podeli vest

Mats Vilander je prvo sve šokirao izjavom da ne želi da Novak Đoković osvoji Ju Es open, a potom objasnio zašto Srbinu ni to ne bi bilo dovoljno da bude najbolji svih vremena

Šveđanin često menja mišljenje o Novaku Đokoviću, čas ga kudi, čas ga diže u nebasa, ali izgleda da je i intervjuu za "Berner Cajtung" konačno pokazao pravo lice.

Ako pobedu u Njujorku Novaku će to biti 21. grend slem, imaće jedan više od Rafaela Nadala i Rodžera Federera i imaće Kalendarski sle, sva četiri velika turnira u sezoni.

Ali, Vilander smatra da ni u tom slučaju neće biti najbolji svih vremena.

Ljudi će poštovati Novaka ako osvoji kalendarski grend slem, ali čak iako to uradi opet će se pričati o eri "velike trojke". Neće se pričati o tome da je Novak najbolji svih vremena -  kazao je Mats Vilander. 

Foto: Tanjug

Mats Vilander opet udario na Novaka Đokovića

Druga bi priča bila sa federerom.

- Drugačije bi bilo sa Federerom. Da je on osvojio kalendarski slem, onda bi ga zvali najvećim ikada. Federer je podigao tenis na sledeći nivo. Novak bi trebalo da zahvali Federeru, a onda i Nadalu. Zato je Nadal rekao - ako to može Rodžer, mogu i ja! Pa je Novak rekao - u redu, onda mogu i ja. To što je Federer izazvao je neverovatno. Niko nije tako unapredio tenis kao što je Federer.

Foto: usatoday/starsport

 

Šveđanin je potom objasnio zašto ne poštuju Đokovića koliko on zaista zaslužuje.

- Novak je upropastio žurku. Imali smo dvojicu neverovatnih ratnika.Jedan je vladao Vimbldonom, drugi Rolan Garosom, a onda se pojavio Novak. Ako si njihov fan pomisliš - Đoković nam je uskratio mečeve njih dvojice. Bilo je to teško za Novaka, ali se nadam da ne mari previše za to -  zaključio je Mats Vilander.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Darko

pre 2 godine

Ma neka Nole osvoji turnir koga briga njegovo misljenje!

ajde pa pa

pre 2 godine

Ko uopste vise intervjuise ovu senilnu budaletinu? On nekom soli pamet i odredjuje ko je najbolji, a on u zivotu osvojio 7 gren slemova, pri tome ni jednom Vimbldon.

Jeste normalan ali Vi ste disk

pre 2 godine

Jeste normalan, ali Vi ste diskutabilni. Sve sto je rekao je potpuno tacno, objektivno, cak to nije ni njegov stav, jednostavno je tako. Na primer, iako ima mnogo boljih gitarista od Hendriksa, on je tata, izmislio je rok gitaru, i nikad nece biti bilo ko da ga zameni, jer je nezamenljiv. Tako je i sa Rodzerom. Iako ponekad pratim tenis i navijam za Djokovica, koji je pre svega izuzetan i normalan covek (sto je uzasno retko u ovoj Vucicjeb.ni), i ja volim sto ima tako izuzetnih sportista, kao sto su njih trojca. Oni i jesu velika trojka u svakom smislu te reci. Tesko da bi postigli toliko da nisu imali medjusobno rivalstvo. Iskreno se nadam da ce se Federer oprovaviti i nastaviti sa dobrim igrama. To bi podiglo a odlazak u penziju. Pre sa 30 si mator, a sada i sa 40 jos imas sanse. To je verovatno najvece Federevo dostignuce, koje nece niko nikad prestici. U svakom slucaju, sada Novak sa 35 i ne pomislja na penziju, a pre je to bilo normalno. Za to treba da zahvali Federeru. Naravno, i mladji teniseri imaju mnogo toga da nauce od njih trojce, i tek ce ici na casove, po svemu sudeci. Zato, budite sportisti, a ne iskomleksirani Srbi, koji Novakom lece komplekse iz doba Milosevica, jer niko nije toliko mocan da izleci nase komplekse - ni da su sva trojca Srbi, to ne bi uspeli. Zar ne? Budimo ljudi! To je tako lako!

Milojko

pre 2 godine

Neka Nole osvoji ovaj slem,a nešto me bas zzzza....bole sta ovi frustirani misle i kkkk....njaju...pozzz

Zasto

pre 2 godine

Zasto toliko pisete o ovom ruznom, bivsem teniseru, koji ne prica o tome koliko je on i sta osvojio? Uostalom, sto bi rekao Zoran Terzic: ": Ko ga j**e?"

Realno

pre 2 godine

Kakva banalizacija velikog uspeha Novaka Djokovica, kao da je dovoljno bilo reci sebi Eto mogu i ja. Pa zasto nije hiljade i hiljade tenisera to reklo sebi i uradilo.Jeste veliki problem sto se u aristokratskom sportu pojavio neko kao Novak, koji je kao masina, melje...Pritom je iz neke tamo Srbije, nije ni Englez ni Nemac, a ni Francuz. Plase se smanjenog interesovanja sponzora zbog te cinjenice, imperijaliaticki skotovi. Zato se u fudbalu i kosarci to ne moze vise dogoditi, da tamo neki Balkanci dominiraju

Haha

pre 2 godine

Објективно Новак је учинио то да Надал и Федерер никада нису играли међусобно на "УС опен"'-у! Мало ли је то?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija