• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.09.2021

08:59

SVE JE SPREMNO ZA NOVAKOVU OSVETU! RASPAO sam se u Tokiju,ali sada...

Tanjug

Tenis

SVE JE SPREMNO ZA NOVAKOVU OSVETU! RASPAO sam se u Tokiju,ali sada...

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Đoković savladao je Italijana Matea Beretinija 3-1 (5:7, 6:2, 6:2, 6:3) i plasirao se u polufinale US Opena, gde ga čeka stari dužnik Aleksandar Zverev

Na konferenciji za medije posle pobede nad Mateom Beretinijem, Novak se prisetio poslednjeg meča njega i Zvereva, odnosno bolnog poraza na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Foto: Tanjug

Foto:  

 

Novak priznao da mu se raspala igra protiv Zvereva

Tada je naljbolji teniser svih vremena imao meč u rukama, sa brejkom je išao ka finalu, ali se "raspao" i dopustio Nemcu da ga spreči da se domogne jedinog velikog pobedničkog postolja koje mu nedostaje!

- Olimpijske igre su za mene završene jako emotivno. Dominirao sam sve do polufinala. Vodio 6-1, imao 3-2 protiv Zvereva, koji je takođe igrao jako dobro. Onda mi se igra raspala. Dešava se... - ispričao je Đoković.

Foto: reuters

 

Analizirao je ponovo Novak taj susret.

- Počeo sam malo da sumnjam u moje udarce, dok je Zverev čitao moje servise i ujedno jako servirao. Imao je mnogo lakih poena. Sledeće što znamo je da komforno dobio, potom uzeo i zlanu medalju. Od tada nije izgubio nijedan meč...

Foto: reuters

 

Novak je iskreno pohvalio formu Nemca.

- Pored Medvedeva igra u najboljoj formi. Sada igramo na tri dobijena seta, to je Grend slem. Jako dobro je igrao poslednjih godina ovde u Njujorku, samo nekoliko poena su ga delila od trijumfa u finalu nad Timom. Znam da će biti teže nego protiv Beretinija, ali spreman sam. Rezultat je nešto što ne mogu da predvidim, ali definitivno mogu sebe da dovedem u najbolje moguće stanje uma i tela da budem najbolji. Znam kako igra, veoma je dobar. Ovo će biti igra nerava, mnogo toga je u opticaju. Mislim da će sitnice odlučiti".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)
Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

06.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija