• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.09.2021

18:41

MEKINRO KAO DA JE VIDOVIT!? Znao sam šta će se desiti u Tokiju sa Novakom, a SAVRŠENO VIDIM ŠTA ĆE SADA!

Tenis

MEKINRO KAO DA JE VIDOVIT!? Znao sam šta će se desiti u Tokiju sa Novakom, a SAVRŠENO VIDIM ŠTA ĆE SADA!

Podeli vest

Legendarni Amerikanac Džon Mekinro uveren je da će Novak Đoković osvojiti titulu na US openu i ispisati istoriju tenisa

Mekinro veruje da će srpski as prebroditi još dve prepreke kako bi postavio Grend slem rekord, 21. trofejom, ispred Rodžera Federera i Rafaela Nadala! Meč Đokovića i Zvereva na programu je u jedan sat iza ponoći.

Objasnio je i kako je predvideo prethodna dva rezultata srpskog asa.

Foto: Tanjug

 

- Novak želi da obori taj rekord. Savršeno ga vidim kako osvaja još dva do četiri Grend slema. Mislim da svoju najbolju verziju čuva za kraj, kako turnir odmiče sve je bolji. Očigledno je čovek, ali nema znakova da će se raspasti. Način na koji je igrao protiv Beretinija poslednja tri seta bio mu je najbolji na turniru! ekao sam pre Vimbldona da će Novak biti pobednik. Osećao sam da će izgubiti na Olimpijskim igrama iz razmičitih razloga, istrošenost velikog putovanja, nije bilo navijača, bez tri seta... I dalje mislim da će uspeti, mada je lakše reći nego učiniti. Ako nije postignut takav podvig 50 godina to je nešto veoma teško, baš teško. Novak radi stvari kakve niko nije do sada. Spreman je - rekao je Mekinro.

Foto: Tanjug

 

Novak u polufinalu ide na Aleksandera Zvereva, a potom bi u potencijalnom finalu mogao na Danila Medvedeva.

- Medvedev je šahista, neko ko je sposoban da misli mnogo ranije. Mislim da će publika biti 50:50, ljudi žele da vide istoriju. Znaju da će Đoković postići nešto vrlo posebno i istorijski, a svi to žele da vide.

Foto: AP/Photo

 

Najveća prepreka Đokoviću biće pritisak, smatra Amerikanac.

- Saša je imao impresivne servise i pobedio ga je u Tokiju, iako je to bilo u tri seta. Kada vidite meč Novaka i Beretinija, kada je izgubio prvi set, impresivno je odgovorio Nole. Time je pokazao snagu - zaključio je.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija