• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.09.2021

20:12

NOĆAS NAS ČEKA SPEKTAKL! SAMO SAM JA USPEO DA DOBIJEM NOVAKA U VELIKOM MEČU! Zverev otkrio RECEPT za pobedu nad Đokovićem!

Tenis

NOĆAS NAS ČEKA SPEKTAKL! SAMO SAM JA USPEO DA DOBIJEM NOVAKA U VELIKOM MEČU! Zverev otkrio RECEPT za pobedu nad Đokovićem!

Podeli vest

Aleksandar Zverev je bez mnogo problema stigao među četiri najbolja tenisera na US Openu, a Nemac je u četvrtfinalu razbio južnoafričkog predstavnika Lojda Herisa! Naredni protivnik mu je Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, a meč će biti odigran sat posle ponoći

Ovo će biti prilika srpskom teniseru da se revanšira Zverevu za bolan poraz na olimpijskom turniru u Tokiju, kada je imao vođstvo u setovima i brejk prednosti, a onda se sve srušilo!

Zverev je otkrio nekoliko saveta kako da se savlada svetski broj jedan, iako je to uspeo samo tri puta u karijeri iz devet pokušaja.

Foto: reuters

 

- Pre nego što počnete da igrate protiv Đokovića, morate da znate da je neophodno da se pripremite najbolje što možete. Morate da budete savršeni. U suprotnom, nećete pobediti. Zato većina tenisera gubi od Novaka- počeo je Zverev.

Foto: reuters

 

Očigledno je Nemac još pod utiskom polufinala u Tokiju.

- Ako želite da 'imate' Đokovića, morate da uradite sami. Ne smete da čekate da vam sam dođe. Vi morate da budete ti koji kontrolišete dešavanja i stalno napadate. Naravno, ne smete da činite mnogo grešakaNajbolji je teniser na svetu i teško ga je pobediti. Uspeo sam to na najvećem sportskom događaju koji postoji, ali čini mi se da je nepobediv na Grend slemovima - otkriva i drugu stranu medalje Zverev i dodaje:

Foto: reuters

 

- Samo sam ja uspeo da ga pobedim u velikom meču. I to nešto govori. Daje mi samopouzdanje- optimista je Zverev.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija