• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.09.2021

15:23

NOVAK ĆE PATITI POSLE BOLNOG PORAZA! Nadal bez dlake na jeziku pričao o Đokoviću!

Tanjug/AP

Tenis

NOVAK ĆE PATITI POSLE BOLNOG PORAZA! Nadal bez dlake na jeziku pričao o Đokoviću!

Podeli vest

Toni Nadal, stric i bivši trener Rafaela Nadala, uvek je o Novaku Đokoviću pričao bez dlake na jeziku, pa je tako i posle poraza prvog tenisera sveta na Ju Es openu

Španac smatra da će  Rafael Nadal, Rodžer Federer i Rod Lejver odahnuti posle neuspeha prvog tenisera sveta u Njujoku.

Đoković nije uspeo da osvoji 21. slem i pretekne najveće rivale, kao ni Kalendarski slem koji svet čeka od 1969. godine i Roda Lejvera.

- Mislim da će Nada, Federer, verovatno i Lejverm odahnuti. Trebalo bi da se bolje osećaju pred nastavak trke iduće sezone  - kazao je Toni Nadal, prenosi Sportskeeda.

Foto: Tanjug/AP

Toni veruje da će se Novak Đoković vratiti jači

Takođe, uveren je da će Novak, iako je uzdrman posle poraza, pronaći način da ponovo dominira.

- Novak će patiti posle bolnog poraza, ali će iduće sezone podići glavu. On, Nadal i Federer  će dati razlog navijačima da još ne odustaju od njih. 

Novak Đoković se slomio na kraju finala i zaplakao, Toni zna zbog čega.

- Čak i veliki šampioni ponekad podlegnu pritisku, ne mogu da izdrže u svakom momentu. To se desilo Novaku u finalu. Znao je da je to najvažniji meč u njegovom životu. Taj meč je trebalo da stavi tačku na debatu ko je najbolji svih vremena - Srbin, Federer ili Nadal. Oni imaju najviše grend slem trofeja, 20, ali je tačno i da navijači i stručnjaci imaju kratko pamćenje. Uzimamo u obzir samo trenutne igrače. Mislim da je greška ne uzeti u obzir Roda Lejvera. Niko nije uspeo da kompletira četiri grend slema, on je to uradio u dva navrata, 1962. i 1969. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Teniser

pre 2 godine

Zanimljivo kako se niko ne seća suza i glasnog ridanja Rodžera Federera posle izgubljenog finala AO od Nadala, ono je bilo baš plakanje zbog poraza, za razliku od Novakovih suza zbog neočekivane podrške publike u teškom momentu za njega.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija