• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.09.2021

12:50

OVO JE NOVAKOVA SLABA TAČKA! Počinje lov na Srbina, Rafa smislio paklen plan!

Tanjug

Tenis

OVO JE NOVAKOVA SLABA TAČKA! Počinje lov na Srbina, Rafa smislio paklen plan!

Podeli vest

Rafael Nadal je zbog povrede stopala završio sezonu

Kako je otkrio njegov stric i bivši trener  Toni Nadal povratak Španca na teren trebalo bi očekivati na Australijan openu.

Rafa želi poptuno da zaleči povredi kako bi bio apsolutno spreman za rušenje Novaka Đokovića, Očigledno ima paklen plan. 

Nadala zbog nezgodne povrede stopala propustio  Vimbldon, Olimpijske igre i US open.

- Stvari idu na bolje. Procena je da Rafael počne sa igranjem u Australiji. Do tada bi sve trebalo da bude kako treba. Uveren sam da će biti. Ideja je da imamo sjajnu 2022. godinu i budite sigurni da će Rafa uložiti sve napore da se to i dogodi - rekao je Toni.

Foto: Reuters

Rafa i Toni Nadal

Nadal, koji trenutno trenira jednog od najperspektivnijih igrača, Kanađanina Feliksa Ožea-Alijasima.

Toni veruje da Nadal može da pobedi Đokovića, posebno nakon poraza Srbina u finalu Ju Es opena.

- Nema sumnje da Nadal može da pobedi Đokovića. Iako je odličan igrač, i Novak je pod pritiskom što se videlo protiv Medvedeva. U tom meču ga je pritisak savladao - smatra Toni Nadal.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Laza

pre 2 godine

Ej, puste želje !? Rafa zaostaje dosta bodova, a Australija nije njegova podloga.Posebno što ima problema sa nogama.Kako će ga spremiti za igru veliko je pitanje

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija