• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.09.2021

07:06

POTREBNA NAM JE REVOLUCIJA! Federer BEZ DLAKE NA JEZIKU šokirao SVET! TUŽNO JE OVO!

Tenis

POTREBNA NAM JE REVOLUCIJA! Federer BEZ DLAKE NA JEZIKU šokirao SVET! TUŽNO JE OVO!

Podeli vest

Jedan od najboljih tenisera svih vremena, Švajcarac Rodžer Federer pričao je o odnosu između igrača i medija, tačnije javnosti

Zbog svega što se desilo Naomi Osaki u poslednje vreme i njenog ugroženog psihičkog stanja, kako je rekla, zbog komuniciranja sa novinarima, ali i drugih stvari, Federer je rešio da se i njegov glas čuje!

Foto: tanjug/ap

 

- Tužno je kada vidite da se tako nešto događa. Stres je ogroman. Mnogo toga se dešava i zbog društvenih mreža… Tokom prvih deset godina moje karijere nije toga bilo, imao sam samo zvanični sajt. Međutim, onda su se pojavile društvene mreže - rekao je sjajni Švajcarac koji se oporavlja nakon operacije.

Foto: tanjug/ap

 

- Situacija sa medijima mora da se razmotri ponovo. Jedan sam od sportista koji je imao najviše konferencija. I uvek je isto. Uvek. Mislim da igrači, organizatori, novinari treba da sednemo i razgovaramo, da vidimo šta bi odgovaralo svima. Potrebna nam je revolucija. Ili bar unapređenje onoga što sada imamo!

Foto: printscreen

Naomi Osaka

Nakon svega što je rekao,pozvao je na veće razumevanje za profesionalne sportiste.

 - Ne mogu da zamislim početak karijere uz drušvetene mreže, nemam predstavu kako bih se sa time izborio. Na svakih 10 lepih kometara, dolazi bar jedan negativan i to je onaj koji privlači najviše pažnje. Situacija je užasna. Treba upamtiti da su teniseri sportisti i profesionalci, ali i ljudska bića takođe-  zaključio je Federer.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija