• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.09.2021

07:45

ISPLIVALE FOTOGRAFIJE! Đoković je u Srbiji, pogledajte šta radi!

USA Today

Tenis

ISPLIVALE FOTOGRAFIJE! Đoković je u Srbiji, pogledajte šta radi!

Podeli vest

Prvi teniser sveta Novak Đoković konačno uživa u Srbiji nakon kratkog odmora u regionu posle Ju Es opena

Novak je pre nekoliko dana opet posetio piramide u Visokom, potom je prisustvovao svadbi, oženio se džudista Nemanja Majdov u Republici Srpskoj.

Najbolji teniser sveta se vratio u Srbiju, a brzo su na društvenim mrežama osvanule fotografije. Znamo gde je i šta radi.

Novak uživa u prirodi i daleko od velike gužve. Sa suprugom Jelenom je u radnoj akciji, u jednom vinogradu učestvuju u berbi grožđa.

- Berba grožđa sa Jelenom i Novakom Đokovićem. Beremo izvrsno grožđe za širaz vina. Ljudi, hvala na pomoći -  napisao je Mladen Dragojlović koji je postavio nekoliko fotografija na Instagram.

 

 

Đokovića početkom oktobra očekuje masters u Indijan Velsu, koji traje od 4. do 17. oktobra.

Foto: USA Today

 

Novak će se uskoro uputiti ka Kaliforniji gde će probati da osvoji titulu i tako prestigne Rodžera Federera, pošto obojica imaju po pet trofeja na ovom turniru. Takođe, cilj našeg teniseru je da opet godinu zavrpi na prvom mestu, a ukoliko se domogne trofeja u Indijan Velsu posao će mu biti olakšan.

Ukoliko to uradi biće sedmi put najbolji na kraju sezone, pa će ostaviti iza sebe legendu i idola Pita Samprasa. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija