• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.09.2021

09:16

NEVEROVATAN PODATAK! Evo koliko je Novak meseci, dana, minuta, sekundi... na prvom mestu!

Tanjug/AP

Tenis

NEVEROVATAN PODATAK! Evo koliko je Novak meseci, dana, minuta, sekundi... na prvom mestu!

Podeli vest

Prvi teniser sveta Novak Đoković u ponedeljak je proslavio jubilej

Srbin je počeo 340. nedelju na tronu ATP liste, a mnogi su sumnjali da će iko ikada stići Rodžera Federera koji je na prvom mestu proveo 310 nedelja.

Ali, Novak ne samo da ge oborio Rodžerov rekord, nego je će on visoko podiću lestvicu da će ga zaista neko u bliskoj budućnosti teško sustići.

Novaku nema ravnog u muškoj konkurenciji, pa ako nastavi u istom ritmu i tokom 2022. godine, mogao bi da obori rekord Štefi Graf.

Foto: Tanjug

 

Nedavno je prestigao Martinu Navratilovu koja je 332 nedelje bila prva na VTA listi, ali mu ostaje da bude bolji od Štefi Graf koja sa 377 nedelja na vrhu, pa mu nedostaje 37 nedelja.

Pojavila se zanimljiva informacija! Zaključno sa ponedeljkom kada je Novak počeo 340. nedelju na prvom mestu srpski teniser je na vrhu proveo:

6.5 godina
85 meseci
2.380 dana
57.120 sati
1.427.200 minuta
205.632.200 sekundi

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija