• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.09.2021

10:06

NOVE LOŠE VESTI, ŠTA SE DEŠAVA? Đoković ne trenira u Beogradu, ne ide u Ameriku!

USA Today

Tenis

NOVE LOŠE VESTI, ŠTA SE DEŠAVA? Đoković ne trenira u Beogradu, ne ide u Ameriku!

Podeli vest

Nove loše vesti! Novak Đoković je odustao od turnira u Beču, a navodno je pitanje da li će igrati na mastersu u Indjan Velsu

Novak Đoković trenutno je u Beogradu, ali ne trenira, kako prenose mediji. Masters u Indijan Velsu počinje 4. oktobra, pa se sada postavlja pitanje da li će prvi teniser sveta igrati do kraja sezone .

Malo je verovatno da će Novak otići u Ameriku ako nije potpuno spreman, pa je nastup najboljeg tenisera sveta prilično neizvestan.

Konačnu odluku o odlasku u Indijan Vels prvi teniset sveta trebalo bi uskoro da donese. Ukoliko Novak odluči da se ne vraća na teren do kraja sezone ozbiljno će ugroziti prvo mesti na ATP listi. 

Posle poraza u finalu Ju Es opena, prvi teniser s eta je zabrinuo navijače. 

- Pravo da vam kažem, nemam nikakav plan, apsolutno ništa. Ne znam da li ću igrati bilo šta, bilo gde. Trenutno sam samo ovde, u mislima, u Njujorku - priznao je tada Novak.

Zbog toga sada svi s razlogom brinu da li će Novak igrati do kraja sezona. S druge strane, posle teškog poraza u finalu Ju Es opena možda Đoković samo želi malo da predahne od tenisa, da se "resetuje".

Foto: tanjug/ap

Svi čekaju konačnu odluku Novaka Đokovića

  

Istina, Indijan Vels počinje iduće nedelje, ali ako se pojavi na mastersu i pored toga što trenutno ne trenira, znači da je spreman.

Pored mastersa u Americi, do kraja sezone na programu su masters u Parizu, Završni masters u Torinu i Dejvis kup, čiju grupnu fazu naša selekcija igra u Insbruku, dok se završni mečevi igraju u Madridu.

Kako u Parizu počinje tek 1. novembra, a svi s nestrpljenjem mečaku konačnu odluku Novaka Đokovića. 

Foto: Tanjug

 

Novak je ove sezone osvojio tri grend slema, izjednačen je sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom, a ima šansu godinu da završi na prvom mestu sedmi put u karijeri i tako nadmaši Pita Samprasa.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija