• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

30.09.2021

17:42

ZVANIČNO OKONČAO SARADNJU SA TRENEROM! Nisu sarađivali od Tokija

Tenis

ZVANIČNO OKONČAO SARADNJU SA TRENEROM! Nisu sarađivali od Tokija

Podeli vest

Hrvatski teniser Marin Čilić prekinuo je saradnju sa svojim dosadašnjim trenerom Vedranom Martićem, prenela je HINA

Od marta prošle godine sarađivali su Martić i trenutno 40. teniser na ATP listi.

Povodom prekida odnosa Čilić se oglasio na društvenim mrežama.

- Vedran Martić i ja smo odlučili završiti našu suradnju i želio bih se zahvaliti na predanosti, poslu i svemu što je napravio za mene kao trener. Naravno, ostaje moj veliki prijatelj i selektor Dejvis kup selekcije. Veselim se što ćemo opet svi zajedno biti u Torinu na završnici - poručio je Čilić koji je upravo proslavio 33. rođendan.

 

Inače, u razdoblju dok su sarađivali Čilić je osvojio jedan ATP turnir, u Stutgartu ove godine, što mu je bio prvi trofej nakon sada već daleke 2018. godine i Kvinsa.

Posljednji put su Čilić i Martić zajedno bili na Olimpijskim igrama u Tokiju, gde je Čilić osvojio s Ivanom Dodigom srebrnu medalju u parovima (zlatni su bili Nikola Mektić i Mate Pavić).

Hrvat se sada sprema za nastup na Masters 1000 turniru u Indijan Velsu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija