• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.10.2021

12:38

HRVAT OPLEO PO SVIMA, BRANI ĐOKOVIĆA! Federera ne bi izbacili da je udario sudiju!

Tenis

HRVAT OPLEO PO SVIMA, BRANI ĐOKOVIĆA! Federera ne bi izbacili da je udario sudiju!

Podeli vest

Hrvatski trener Nikola Pilić bez dlake na jeziku kaže da uspesi Novaka Đokovića smetaju zapadu, a objasnio je i zašto

Iskusni stručnjak smatra da zapadu smeta što teniser iz jedna male države godinama dominira. On se prisetio i meča našeg tenisera sa Ju Es opena prošle godine.

Novak Đoković je tada diskvalifikovan jer je slučajno udario sudiju lopticom u vrat.

- Da je Rodžer Federer napravio to što je Đoković lani na US openu, sigurno ga ne bi diskvalifikovali. Smeta im što je najbolji - rekao je Pilić za Večernji list.

Pilić nema dilemu da je Novak najveći igrač svih vremena.

- Đoković je fenomenalan – veliki rad, pošten i vredan. Srpski novinari su me davili 2019. godine da kažem kako je Novak najbolji. Nisam hteo to da izgovorim dok nije osvojio Vimbldon ove godine. Onog dana kada je to učinio stavio sam brojke na sto, ima isti broj grend slemova kao Nadal i Federer, sa svima bolji međusobni skor, ide ka 350 nedelja na prvom mestu ATP liste - objašnjava 82-godišnji hrvatski trener i dodaje:

Foto: tanjug/ap

Novak Đoković svakodnevno na udaru zapadnih medija

- Osvojio je najviše masters turnira, jedini je najmanje dva puta osvojio svaki grend slem, niko nije došao do 17.000 ATP poena, na listi na kojoj Marej, Nadal i Federer zajedno nemaju kao on. Ne zanima me koja si stranka u politici, već šta si napravio. Novak je jako inteligentan. Pogledajte kako u Pekingu na kineskom pozdravlja publiku, u Parizu govori perfektan francuski, a isto tako i u Italiji i SAD. Nisam subjektivan, Novak je najbolji svih vremena - sasuo je sve u lice Pilić licemerima, a s obzirom na to da se  rado o izuzetno cenjenom stručnjaku u "belom sportu", čija reč ima posebnu težinu, nema sumnje da su ga mnogi čuli.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17