• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.10.2021

11:52

POSLE DEBAKLA MEDVEDEV INDIREKTNO PROZVAO ĐOKOVIĆA! Veličao Bugarina, pa potkačio Novaka! Imam da kažem TRI STVARI!

Tanjug

Tenis

POSLE DEBAKLA MEDVEDEV INDIREKTNO PROZVAO ĐOKOVIĆA! Veličao Bugarina, pa potkačio Novaka! Imam da kažem TRI STVARI!

Podeli vest

Vest koja je obišla planetu je da je Danil Medvedev zaustavljen u pohodu na titulu u Indijan Velsu, ali i da neće zameniti Novaka Đokovića na čelu ATP liste

Imao je fenomenalnu priliku šampion US opena da bar na nedelju dana preuzme prvo mesto na ATP listi, ali mu se isprečio Grigor Dimitrov u osmini finala Indijan Velsa – 4:6, 6:4, 6:3.

Foto: Tanjug/AP

 

Medvedev neshvatljivo pao, pa nakon poraza poručio:

- Imam tri stvari da kažem. Prvo, mislim da nikad nisam izgubio tri servis gema zaredom na tvrdim podlogoma. To pokazuje koliko je teren spor, skoro kao šljaka i ta podloga mi se ne sviđa. Drugo, znam da je igranje u dnevnom terminu mnogo teže za kontrolu lopte i zato povremeno nisam mogao da pogodim prvi servis.Tražio sam da igram u večernjem, ali to nije bilo moguće jer sam dan ranije imao slobodan dan, a drugi su igrali. To je sasvim normalno! Treće, Dimitrov je igrao bolje od svih koji su protiv mene bili na US openu. Ako ovako nastavi mislim da niko ne može da ga pobedi ovde!- poručio je Medvedev i indirektno potkačio Novaka Đokovića.

Foto: Tanjug/AP

 

Medvedev kaže da je bolje da je ovaj meč izgubio nego protiv Đokovića u finalu US opena.

- Da sam izgubio finale US opena bilo bi mi teško. Mislim da ovaj poraz nije smak sveta. Sigurno bi mi bilo teže da sam izgubio finale u Njujorku. Sada ću raditi na tome da budem još bolji! Imam dva dana da donesem odluku. Na spisku sam u Moskvi, gde nisam igrao od 2018. godine i to je grad u kome sam rođen. Iskreno, osećao sam umor tokom ovog turnira i moraću da obratim pažnju na govor tela, iako želim da igram- zaključio je.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija