• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.10.2021

22:35

CICIPAS SE OBRUKAO NA INDIJAN VELSU! Grk ne može do TITULE ni kada NOVAKA nema na turniru!

Tanjug/AP

Tenis

CICIPAS SE OBRUKAO NA INDIJAN VELSU! Grk ne može do TITULE ni kada NOVAKA nema na turniru!

Podeli vest

Gruzijski teniser Nikoloz Basilašvili eliminisao je Stefanosa Cicipasa u četvrtfinalu Indijan Velsa

Od kako je Stefanos Cicipas poražen u finalu Rolan Garosa, karijera grčkog tenisera je u blagom padu, a tu tvrdnju potvrđuje rana eliminacija u Indijan Velsu! Imao je Cicipas sve u svojim rukama nakon što je ispao Danil Medvedev, ali mu je na put stao Nikoloz Basilašvili. 

Foto: Tanjug/AP

Gruzin je bio bolji posle nešto više od dva sata tenisa u kalifornijskoj pustinji i potpuno zasluženo se plasirao u polufinale Indijan Velsa 2:1 (6:4, 2:6, 6:4). 

Videlo se od samog starta da je Basilašvili bolje ušao u meč, napravio je brejk već u prvom servis gemu. Ipak, razbudio se Cicipas u petom gemu kada je oduzeo servis protivniku, ali je već u sledećem gemu Basilašvili uzvratio istom merom i rešio prvi set. 

U drugom potpuno drugačija slika na terenu. Raspucao se Cicipas, imao svega dve neiznuđene greške, naspram 17 Basilašvilijevih. Lako je Grk stigao do izjednačenja u setovima posle dva brejka, ali je usledio novi neshvatljiv pad u igri. 

Foto: Tanjug/AP

Basilašvili je napravio brejk u prvom gemu, ali je Cicipas uzvratio pri rezultatu 2:1. Igralo se u egalu do sedmog gema kada Basilašvili koristi prvu brejk loptu i rešava pitanje pobednika. 

Gruzijski teniser će u polufinalu igrati protiv boljeg iz duela Tajlera Frica i Aleksandera Zvereva. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija