• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.10.2021

07:48

Senzacionalno finale Indijan Velsa! Ko se ovome nadao? Za trofej će se boriti 36. i 26 teniser sveta!

tanjug/ap

Tenis

Senzacionalno finale Indijan Velsa! Ko se ovome nadao? Za trofej će se boriti 36. i 26 teniser sveta!

Podeli vest

Nikoloz Basilašvili i Kameron Nori igraće u finalu mastersa u Indijan Velsu

Nikoloz Basilašvili, 36. teniser sveta, plasirao se u finale pošto je pobedio domaćeg tenisera Tejlora Frica sa 7:6, 6:3.

Momak iz Gruzije nije protiv sebe imao samo Ameirkanca nego i navijače, ali posoa je završio u dva seta i posle sat i 43 minuta.

Foto: tanjug/ap

Tejlor fric i Nikoloz Basilašvili

 

Fric je imao za čime da žali, u prvom setu je u dva gema propustio brejk i set lopte. Pri 5:4 i 6:5 Fric je prokockao šansu, a onda je taj-brejk doneo dramu u kojoj je Basilašvili već prvu priliku iskoristio.

Time je trasirao put ka pobedi, u drugom setu je brejknuo za 4:2 i Fricu povratka nije bilo. Basilašvili je iskoristio četvrtu meč loptu i plasirao se u finale. 

Foto: tanjug/ap

 

 

Sledi finale protiv Britanca Kamerona Norija, 26. na ATP listi, a ko god da pobedi, biće mu to prva titula Mastersa u karijeri.

Foto: USA Today

Kameron Nori

Na takozvanom petom grend slemu, niko od favorita poput Medvedeva ili Cicipasa nije iskoristio odsustvo Novaka Đokovića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija