• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.10.2021

12:15

Australijan openu preti krah! Prošao rok za prvu dozu! Poznato koliko je igrača vakcinisano!

Tenis

Australijan openu preti krah! Prošao rok za prvu dozu! Poznato koliko je igrača vakcinisano!

Podeli vest

Vlasti u Australiji prete da niko neće moći da igra na prvom grend slemu u godini ukoliko nije vakcinisan

Poslali su poruku i Novaku Đokoviću, vlasniku devet titula u Melburnu a koji bi iduće godine u Australiji jurio rekodni 21. grend slem.

Kako kažu, nije bitno koliko titula ima, neće moći da uđe u Australiju bez vakcine zbog koronavirusa. Prvi teniser sveta ne želi da priča o tome da li je vakcinisan ili ne.

Foto: Reuters

 

Ukoliko nije, rok za prvu vakcinu bio je 15. oktobar, kako bi drugu primili u novembru i u Australiju stigli vakcinisani sa obe doze.

Prošao je rok, a konačno odluka nije na vidiku, mada političari iz Australije svakodnevno napominju da bez vakcine niko neće ući u Australiju. Vremena za obe vakcine više nema.

Foto: reuters

Novak Đoković

Navodno je do početka prošle nedelje potpuno vakcinisao 35 odsto tenisera, a 40 odsto teniserki, pa se postavlja pitanje ko će igrati u Mleburnu. Na šta će ličiti turnir bez najboljih igrača?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija