• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.10.2021

08:25

OČIMA NE MOGU DA VIDE NOVAKA! Australijski novinar napao Srbina!

Tenis

OČIMA NE MOGU DA VIDE NOVAKA! Australijski novinar napao Srbina!

Podeli vest

Prvi teniser sveta Novak Đoković braniće titulu na Australijan openu od 17. do 30. januara, čak i ako nije vakcinisan

Teniski savez Australije poslao je dopis WTA i ATP i potvrdio da će teniseri moći da učestvuju na Australijan openu ako nisu vakcinisani, ali da će morati u karantin!

Da li je Novak pristao na imunizaciju protiv koronavirusa nije poznato, a pre nekoliko dana je naglasio da to i ne želi da otkriva.

U svakom slučaju,  posle višenedeljnih spekulacija u vezi sa nevakcinisanim teniserima i teniserkama, po svemu sudeći, konačno je došao kraj.

Foto: reuters

 

Igračima koji nisu vakcinisani ipak se ostavlja mogućnost da učestvuju u Melburnu. Naravno, neki su protiv toga, a nezadovoljstvo su pokazali i neki novinari.

Jedan od njih je Nejtan Kari, koji je u uključenju za Sanrajz, javio kako će teniseri i teniserke najverovatnije moći da učestvuju na Australijan openu 2022, što je protivno izjavama premijera Denijela Endruza.

Potom je neprofesionalno zaključio da će "Novak Đoković, sviđalo im se to ili ne, moći da brani titulu na Australijan openu". Pitanje je čemu ovakva reakcija? Da li mu je Novak, koji je devet puta trijumfovao u Melburnu, dosadio, ili hoće da crkne od muje jer ne zna da li se vakcinisao. Pa i da nije, sigurno neće biti! 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija