• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.10.2021

08:27

NOVAK IZAZVAO KRIZU U AUSTRALIJI! Ministar napao premijera zbog Srbina! Koristite zdrav razum!

ap photo

Tenis

NOVAK IZAZVAO KRIZU U AUSTRALIJI! Ministar napao premijera zbog Srbina! Koristite zdrav razum!

Podeli vest

Rat među australijskim političarima zbog Novaka Đokovića, prvog tenisera sveta

Federalni ministar trgovine i turizma u Australiji, Den Tihan, smatra da bi Novaku Đokoviću trebalo dozvoliti da se takmiči na Australijan openu ako je nevakcinisan i spreman za dve nedelje karantina.

Premijer australijske države Viktorija Danijel Endjuz, ne odustaje. I pored pritiska sa svih strana ostaje pri stavu da nevakcinisanim teniserima i teniserkama zabrani dolazak u Melburn. 

Australijanci su već ozbiljno zabrinutu da će zbog takve politike ostati bez organizacije brojnih događaja, a ministar Tihan je premijeru poručio da treba primeniti "zdrav razum“ i svakom nevakcinisanom igraču dozvoliti da se takmiči, ako pristane na karantin od 14 dana.

- Treba da koristimo zdrav razum. Ako možemo da dovedemo igrače, a posebno najbolje igrače na svetu i oni mogu da izdrže dvonedeljni karantin, čini mi se da je to predlog zdravog razuma - rekao je Tihan, prenose mediji u Australiji.

Foto: reuters

 

Najbolji teniser sveta mogao bi da ispiše istoriju u Melburnu, pošto juri rkeordni 21. grend slem u karijeri.

- Novak Đoković je temelj Australijan opena i jedan od najboljih igrača koji je ikada igrao na ovom turniru. Bila bi šteta da ne nađemo način, posebno ako je bio spreman da odradi dve nedelje karantina, da dođe i odbrani izvanredan rekord koji ima na Australijan openu. Neverovatno je važno da se vakcinišete, ali ono što treba da uradimo je da koristimo zdrav razum. Ako postoji dvonedeljni karantin i igrači su bezbedni, to znači da možemo da održimo turnir kako dolikuje.

Ovo je definitivno nezapamćena situacije. Australijske vlasti i političari su u sukobu zbog Novaka Đokovića i tenisera.

Foto: ap photo

 

Srbin čeka rasplet, u Kanu se sprema se za turnir u Parizu, a nakon što Australijanci donesu konačnu odluku i on će.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)
Live TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)

U Ukrajinu stigao treći Patriot iz Nemačke. Putin dočekao Orbana u Kremlju. Steže se obruč oko Srbije! Šta stoji iza NATO izviđačkih aktivnosti u našoj zemlji. Na ovu i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i pukovnik Milorad Đošić. Uživo u program putem vajber uključenja javio se novinar i ratni reporter Igor Damnjanović koji je komentarisao trenutnu situaciju na ukrajinskom frontu. Politikolog Andrea Lović javio se uživo u program gde je komentarisao situaciju u Velikoj Britaniji nakon pobede laburista na izborima.

05.07.2024

19:52

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija