• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.10.2021

19:01 >> 19:03

NOVAK POBESNEO ZBOG PITANJA O VAKCINI! Ne želim da pričam o tome! Oglasiću se kada dođe vreme!

tanjug/ap

Tenis

NOVAK POBESNEO ZBOG PITANJA O VAKCINI! Ne želim da pričam o tome! Oglasiću se kada dođe vreme!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković spreman je za početak mastersa u Parizu

U ponedeljak 1. novembra počinje masters u Parizu, a turnir u glavnom gradu Francuske privukao je ogromnu pažnju zbog povratka Novaka Đokovića na teren nakon nešto više od mesec dana pauze.

Srpski teniser je uzeo pauzu nakon bolnog poraza u finalu US opena, ali je sada spreman za veliki povratak i napad na šestu titulu u Parizu. 

- Uzbuđen sam što sam se vratio. Bila je ovo naporna i iscrpljujuća sezona. Mentalno je bilo teško. Drago mi je što sam se vratio, naporno sam trenirao proteklih nedelja. Mogu da odigram dobro i daleko da doguram. Opasno po mene bi moglo da bude to što nisam dugo igrao - rekao je Đoković. 

Novak je u Njujorku mogao do rekordnog broja osvojenih grend slem titula, ali i objedini četiri titule sa njjačih turnira na Turu. Ipak, Danil Medvedev ga je savladao u finalu US opena. 

Foto: ap photo

- Ono što sam doživeo tamo je bilo posebno. Nisam to očekivao. Veoma sam zahvalan, bilo je drugačije nego u poslednjih 15 godina. Tog dana sam ostvario pobedu sa publikom. Važno je bilo za moje emocije. Nadam se da ću takvu energiju iskoristiti u Parizu - dodao je srpski teniser. 

Nažalost, poslednjih dana je aktuelna priča o Novaku, Australijan openu i vakcinaciji, a srpski teniser nije želeo da priča o tome pred početak mastersa u Parizu. 

- Odlučiću kada vidim šta će biti konačna odluka Teniskog saveza Australije. Do tada, ne želim da pričam o tome. Kada budu rekli zvanično šta traže, tada ću se oglasiti. Cilj je da ostanem prvi na kraju godine i da odigram dobro sa reprezentacijom na Dejvis kupu - podvukao je najbolji teniser sveta. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija