• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.11.2021

15:36

ZVEREV ĆE U MELBURNU SRUŠITI NOVAKA SA TRONA! Beker ŠOKIRAO javnost svojim "predskazanjem"!

Tenis

ZVEREV ĆE U MELBURNU SRUŠITI NOVAKA SA TRONA! Beker ŠOKIRAO javnost svojim "predskazanjem"!

Podeli vest

Legendarni nemački teniser Boris Beker veruje da Aleksander Zverev uskoro može da skine Novaka Đokovića sa trona

Srpski teniser Novak Đoković apsolutni je vladar "belog sporta" već nekoliko godina. Ipak, Boris Beker veruje da će ga uskoro sa trona skinuti Aleksander Zverev. 

Iako je Danil Medvedev prvi "izazivač" Novaka Đokovića, legendarni nemački teniser smatra da je Zverev u sjajnoj formi i da će već posle Australijan opena imati šansu da napadne sam tron ATP liste. 

- Saša je postao igrač svetske klase. Njegov cilj bi morao da bude da osvoji što je moguće više poena u sezoni turnira u dvorani, kako bi bio u poziciji da sledeće godine, možda već eventualnom pobedom u Melburnu, postane broj jedan - rekao je Beker. 

Foto: Reuters

Zverev je od Olimpijskih igara u sjajnoj formi, a prošle nedelje je osvojio turnir u Beču. Danas ga očekuje meč drugog kola na mastersu u Parizu, a rival će mu biti Dušan Lajović. 

Boris Beker saglasan je i sa izjavama Rafaela Nadala koji strahuje da će tenis uskoro postati igra jednog udarca - servisa. 

- Ukoliko se ne nađe rešenje brzo, postoji rizik da tenis postane talac jednog udarca, servisa. Situacija će se pogoršati u narednih deset godina. Kada Rafa govori o tenisu, morate da ustanete, ćutite i slušate šta kaže. Ipak, ja odavno vidim varijacije u igri, bez obzira da li se radi o Cicipasu, Medvedevu, Zverevu, Sineru ili Alkarazu. Svi su različiti, tako da ne mogu da razumem taj Rafin argument o zabrinutosti - poručio je trostruki osvajač Vimbldona. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija