• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.11.2021

17:09

ODLOŽITE SVE OBAVEZE, SUTRA IGRA NOVAK! Đoković dobio SAVRŠEN termin nakon neočekivanog odmora!

Tanjug/AP

Tenis

ODLOŽITE SVE OBAVEZE, SUTRA IGRA NOVAK! Đoković dobio SAVRŠEN termin nakon neočekivanog odmora!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković bez borbe plasirao se u četvrtfinale mastersa u Parizu gde ga čeka Tejlor Fric

Imao je Novak Đoković napokon sreće na jednom turniru, a nakon seče favorita u njegovom delu žreba (ispali Rubljov i Cicipas), srpski teniser je bez borbe prošao u četvrtfinale budući da je Gael Monfis bez borbe predao meč trećeg kola. 

Sada je Novak uz samo jednu pobedu došao do četvrtfinala pošto je u prvom kolu bio slobodan. Fric je imao daleko teži put do meča sa Novakom, u drugom krugu bio je bolji od Rubljova, a u trećem je nadigrao Kamerona Norija. 

Nismo imali sreće da gledmao Đokovića u četvrtak, ali su se organizatori u Parizu potrudili da Novak dobije najbolji mogući termin u petak i očekuje se da njegov meč počne oko 16 časova. Moguće je da će doći do malog pomeranja za pola sata ili sat, u zavisnosti od meča Džejmsa Dakvorta i Huberta Hurkača. 

Foto: Tanjug/AP

Za gledaoce bolji od jutarnjih, a za Novaka bolji od večernjih posle kojih ima manje vremena za oporavak. Iako je pozitivno što Đoković ima više vremena za oporavak, pauza se neće svideti srpskom teniseru jer je pre početka turnira istakao da želi što više da igra kako bi ušao u formu pred završni turnir u Torinu. 

Podsećamo, Novak je "odmarao" od finala US opena, a na teren se vratio protiv Martona Fučoviča posle 50 dana pauze.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nesa151

pre 2 godine

Jeli FRIC prodje li ti ko tvoj PREDAK!A znas zasto SRBINU NIKAD NE PRETI IMA NEKI SVOJ INAT A I NEVOLI TA IMENA FRIC I OSTALA POTSECAJU GA NA DEDINE PRICE!

sledeća vest

Vesti

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija