• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.11.2021

10:14

KAD SAM BIO MALI, GLEDAO SAM NOLETA NA TV! Medvedev nastavlja da veliča Đokovića!

Tanjug/AP

Tenis

KAD SAM BIO MALI, GLEDAO SAM NOLETA NA TV! Medvedev nastavlja da veliča Đokovića!

Podeli vest

Novak Đoković od 15 časova igra sedmo finale mastersa u Parizu i to protiv Danila Medvedeva, drugog tenisera sveta

Novak Đoković nije igrao u Parizu u 2020. godini. Novak je u dosadašnjih 14 učešća u prestonici Francuske pet puta bio na šampionskom postolju: 2009, 2013, 2014, 2015. i 2019. godine.

Sa druge strane mreže biće drugi reket sveta Danil Medvedev i želeće da posle dobijenog finala US Opena uveri mnoge da je on novi najbolji na svetu a ne Đoković.

Ali, naš teniser će imati šansu da se revanšira mladom Rusu i pokaže svetu ko je najbolji, ko će sedmi put godinu završiti na tronu. 

Foto: ap photo

Danil Medvedev

Mladi teniser obično kažu da su u detinjstvu gledali Rafaeal Nadal i Rodžera Federera, ali ne i Danil Medvedev. On je gledao Novaka Đokovića, za koga kaže da je najbolji teniser ikada.

- Kada sam bio mali, gledao sam Noleta na TV-u. Sećam se još prvog meča protiv njega u Dejvis kupu. Bilo je magično. Tad nisam znao kakva će mi karijera biti. Nisam znao da će ovako biti, koliko god su mnogi mislili to. Sećam se tog dana protiv Novaka, poveo sam 1-0 u setovima i 3-0 u gemovima. Tada je 5.000 ljudi navijalo za njega i dvoje ili troje za mene. Igrati protiv njega je uvek lepo, radujem se. Nadam se da ću pobediti - kazao je Medvedev.

Foto: Tanjug/AP

 

- Igrali smo mnogo mečeva i svaki je drugačiji. Više nije važno ko vodi u međusobnom duelu, da li je 0-8 ili 10-0. U poslednje vreme smo ravnopravni. Poraz na Australijan openu mi je pomogao da se dobro pripremim za finale US Opena. Pobedio sam i osvojio prvi Grend slem i to će mi mnogo pomoći u finalu. Znam da će Novak da promeni dosta toga. Protiv njega znate da žarko želi da vas pobedi, kada ste vi njega pobedili u poslednjem meču.

Zajedno su trenirali pred početak Mastersa u Parizu.

- Neću vam reći ko je pobedio u tom mini-meču. Neću da vam kažem jer mislim da to nije važno. On je takmičarski nastrojen i na treninzima. Osećao sam se u nekim trenucima kao da nije trening u pitanju. Igrali smo taj-brejk, ali neću reći ko ga je dobio.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija