• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.11.2021

08:22

KAKAV POGLED NA ATP LISTU! Đoković povećao razliku i pobegao Medvedevu!

Tanjug/AP

Tenis

KAKAV POGLED NA ATP LISTU! Đoković povećao razliku i pobegao Medvedevu!

Podeli vest

Novak Đoković je danas počeo 346. nedelju na vrhu ATP liste, a i dodatno je pobegao najvećem konkurentu na ATP listi posle osvaja mastersa u Parizu

Novak je uvećao skor na ATP listi za 600 bodova i ima ukupno 10.940, dok je Medvedev izgubio čak 1.900 poena i umesto 9.540 ima samo 7.640.

Dakle, razlika je 3.300 bodova, a pre samo nekoliko nedelja navijači prvog tenisera sveta su strahovali da će Medvedev da prestigne Đokovića. Međutim, upalio je naš as mašinu, obezbedio rekodnu sedmu godinu na kraju sezone na prvom mesti u 37. masters. 

Foto: Tanjug/AP

 

 

Novak je počeo 346. nedelju na trinzu, i dalje juri apsolutni rekord u vlasništvu legendarne Nemice Štefi Graf od 377. sedmica na prvom mestu WTA liste. Ako naš teniser ostane na tronu do leta iduće godine, pašće i rekord Nemice.

Foto: Tanjug/AP

 

Treće mesto dele Aleksandar Zverev i Stefanos Cicipas sa po 6.540 poena. Anrej Rubljov je peti sa 4.950 bodova, Rafael Nadal je i dalje šesti, sada ima 4.875 bodova, iza njega su Mateo Beretini- 4.568 i Kasper Rud - 3.760. Hubert Hurkač je napredovao jedno mesto, pa je ove nedleje deveti na ATP lsiti (3.706), dok je deseti Jank Siner sa 3.395 bobodva. Hubert Hurkač je ove nedelje desti (3.366).

Nastavlja se pad Rodžera Rodžera Federera, koji je na 16. pozicij1, trenutno ima 2.385 bodova.

Što se tiče srpskih tenisera, Dušan Lajović je na 34. mestu (1.591), Filip Krajinović je 42. na listi (1.402). Laslo Đere sa 1.131 bodom zauzima 51. mesto, dok je Miomir Kecmanović 68. sa 916 bodova.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija