• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.11.2021

08:33

NOVAK JE KAO KRALJ SRBIJE! Kirjos opet hoće da PONIZI Đokovića! Ovom čoveku je potrebna pomoć, opsednut je Srbinom!

reuters

Tenis

NOVAK JE KAO KRALJ SRBIJE! Kirjos opet hoće da PONIZI Đokovića! Ovom čoveku je potrebna pomoć, opsednut je Srbinom!

Podeli vest

Posle kratke pauze Nik Kirjos je opet udario na prvog tenisera sveta Novaka Đokovića

Australijanac je u podkastu "Bez granica" uporedio Novaka Đokovića sa košarkašem Kajrijem Irvingom.

Kajri Irving trenutno ne igra u šampionatu NBA, jer odbija da se vakciniše, dok je Novak Đoković na meti medija na zapadu bio zbog toga što ne želi da otkrije da li je primio vakcinu ili ne.

- Kajri je popularan, ali je Novak na sasvim drugom nivou od njega. Tenis je globalno daleko veči, popularniji - kaže Kirjos.

On se prevario u proceni ko od dvojice sportista ima više pratilaca na Instagramu. Smatrao je da Đoković ima više, ali to nije tačno. Proverom je utvrđeno sa Irving ima 15,5 miliona sledbenika, a Novak 9,4.

Foto: reuters

Novak Đoković

- Novak je daleko veće ime. Brate, taj momak je kao kralj Srbije. Zamislite koliko je to mesto i Evropa generalno - dodao je Australijanac.

Osvrnuo se i na to šta ko od njih dvojice predstavlja u svom sportu.

- Kajri sada i ne igra. Mi pričamo o najvećem teniseru sveta skoro svih vremena. Kajri nije ni u Top 7 ili Top 10 - zaključio je Nik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17