• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.11.2021

19:41

ORLOVI ĆE SE ZA TITULU BORITI PRED PRAZNIM TRIBINAMA! Srbija igra BEZ NAVIJAČA u Austriji!

reuters

Tenis

ORLOVI ĆE SE ZA TITULU BORITI PRED PRAZNIM TRIBINAMA! Srbija igra BEZ NAVIJAČA u Austriji!

Podeli vest

Finalni turnir Dejvis kupa koji će se igrati u Insbruku biće održan bez prisustva publike, odlukom austrijskih vlasti

Narednog ponedeljka u Austriji na snagu stupa "lokdaun", te su tamošnje vlasti rešile da se finalni turnir Dejvis kupa održi bez prisustva publike! 

U austrijskom gradu se odigravaju mečevi grupe C (Francuska, Velika Britanija i Češka) i grupe F (Srbija, Nemačka, Austrija). Što znači da će selekcija Viktora Troickog nastupati pred praznim tribinama, a odluka bi mogla da bude pozitivna za Orlove budući da će igrati i protiv domaćina. 

- Znam da će svi deliti našu razočaranos. Nastavićemo sa radom kako bismo se prirpemili za ovaj veliki događaj uz praćenje vladinih instrukcija - rekao je Dajvid Hagerti. 

Foto: oks.org.rs

Viktor Troicki odabrao je sastav Srbije za završnicu Dejvis kupa, a Orlove će u Austriji predstavljati Dušan Lajović, Filip Krajinović, Miomir Kecmanović i Nikola Ćaćić, dok se dolazak Novaka Đokovića očekuje nakon završnog mastersa u Torinu. 

Prvi meč u grupnoj fazi Srbija igra 26. novembra protiv domaćina Austrije, dan kasnije sledi susret sa reprezentacijom Nemačke. U četvrtfinale plasiraće se prvoplasirane, kao i dve najbolje drugoplasirane reprezentacije iz svih grupa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija