• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.11.2021

09:25

POJAVILE SE FOTKE NESTALE TENISERKE! Niko ne veruje Kinezima!

reuters

Tenis

POJAVILE SE FOTKE NESTALE TENISERKE! Niko ne veruje Kinezima!

Podeli vest

Kineska teniserka Šuai Peng nestala je bez traga nekoliko dna anakon što je optužila kineskog vicepremijera Žanga Gaolija za silovanje

Čak se oglasio i Novak Đoković, prvi teniser sveta, brojni teniseri i teniserka. Sada su se društvenim mrežama navodno pojavile i fotografije Šuai Peng. 

U situaciju su se čak umešale i Ujedinjene Nacije i Bela kuća, koji zahtevaju od kineske vlade dokaze o stanju teniserke, kao i pokretanje istrage o silovanju za koje je Peng optužila Žanga.

Nakon tog zahteva, novinar kineske CGTN televizije objavio je na Tviteru fotografije Peng. Njih je teniserka navodno u petak stavila na profil na društvenoj mreži "WeChat".

Foto: reuters

Šuai Peng

Ali, to nije razuverilo ljude zabrinute za bezbednost Kineskinje. Peng se na fotografijama igra s mačkom i pozira s plišanim igračkama, ali nema nikakvih dokaza o tome kada su fotografije nastale.

Svi se pitaju zašto se Peng ne bi sama oglasila i razrešila sve sumnje o njenom stanju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

NOVAK SE OGLASIO! Gde je Šuai Peng?
Tenis

NOVAK SE OGLASIO! Gde je Šuai Peng?

Teniski svet zabrinut je zbog nestanka kineske teniserke Šuai Peng, kojoj se izgubio svaki trag nakon što je optužila za silovanje vicepremijera Kine

19.11.2021

14:04

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija