• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.11.2021

10:35

NOVAKA ČUVA POLICIJA! Ne može da mrdne bez obezbeđenja! /VIDEO/

printscreen

Tenis

NOVAKA ČUVA POLICIJA! Ne može da mrdne bez obezbeđenja! /VIDEO/

Podeli vest

Novak Đoković u polufinalu završnog mastersa u Torinu u igra od 21 čas protiv Aleksandra Zvereva

Iako se Đoković bori za novi trofej u Torinu, uvek naš as ima vremena za najvernije navijače.

 

Prvi teniser sveta se i pre mečeva druži za navijačima, deli autograme, pravi selfije sa dečacima i devojčicama...

Ali, Đokovića u Torini u stopu prati obezbeđenje, ali i policija. Međutim, ni oni nisu uspeli da ga zaustave ovog puta. Navijači su Novaku uvek bili najvažniji.

Foto: reuters

 

Inače, biće ovo 11. meč Srbina i Nemca. Do sada je prvi teniser sveta  trijumfovao u sedam navrata.

Novak je izgubio od Zvereva poslednji put u polufinalu Olimpijskih igara u Tokiju, a pre toga se Nemac zadnji put radovao pobedi na Završnom mastersu 2018. godine kada je u finalu bio bolji sa 6:4, 6:3.

Nema sumnje, želeće Đoković da se revanšita Zverevu za poraz u Tokiju, da mu se osveti jer ga je zaustavio na putu do zlatne medalje. Podsećaja radi, Novak je vodio 6:1 i 3:2 uz brejk u drugom setu, ali je onda stao,a Zverev je preokrenuo i trijumfovao. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija