• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.11.2021

08:43

NAJNOVIJA ATP LISTA! Novak kiksnuo u Torinu, poznato do kada će da vlada!

reuters

Tenis

NAJNOVIJA ATP LISTA! Novak kiksnuo u Torinu, poznato do kada će da vlada!

Podeli vest

Novak Đoković nastavio je vladavinu na ATP listi, a počeo je 348. nedelju na tronu

I pored poraza u polufinalu Završnog mastersa u Torinu Novak Đoković je ostao na prvoj poziciji na ATP listi. 

Ostalo mu je da prestigne Štefi Graf koja drži apsolutni rekord muške i ženske konkurencije sa 377 nedelja na tronu.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković na tronu

Đoković ima 11.540 bodova, solidnu prednost u odnosnu na konkurenciju, pa ne bi trebalo da brine bar do Australijan opena. Drugi je Danil Medvedev sa 8.640, potom sledi šampion iz Torina sa Aleksandar Zverev sa 7.840 bodova, Stefanos Cicipas ima 6.540,  Andrej Rubljov 5.150,  šesto mesto drži Rafael Nadal sa 4.875 bodova. 

Slede Mateo Beretini (4.568), Kasper Rud (4.160), Hubert Hurkač (3.706), dok je Janik Siner došao u top 10 (3.350), na 11. mesto je spustio Feliksa Ože-Alijasima (3.308). Rodžer Federer je 16. na listi sa 2.385 bodova.

Foto: Reuters

 

Takođe, Novak je u Torinu samo propustio priliku da se izjednači sa Rodžerom Federerom koji ima šest titula završnog Mastersa, Đoković je ostao na pet titula. Pored toga, Federer je i dalje  jedini igrač koji je taj turnir osvojio sa 30 i više godina. 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NIKOLALONDONKRAJINA

pre 2 godine

...pa ne treba da se brine bar do Australija opena... A zbog cega bi trebao brinuti? Koji se to znacajan turnir igra do tada da bi ga netko mogao prestici ? Vi toliko nemate pojma o tenisu a i o ostalom sportu da je to cudo jedno.

sledeća vest

Vesti

TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)
Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

06.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija