• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.11.2021

16:50 >> 19:26

Srbija u NAJJAČEM sastavu! NOVAK STIGAO U INSBRUK! Iz aviona na trening... (FOTO)

Beta

Tenis

Srbija u NAJJAČEM sastavu! NOVAK STIGAO U INSBRUK! Iz aviona na trening... (FOTO)

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković sleteo je u Insbruk gde se pridružio ostalim teniserima iz reprezentacije pred učešće u Dejvis kupu

Nakon učešća na završnom turniru u Torinu, najbolji teniser sveta se pridružio Dušanu Lajoviću, Filipu Krajinoviću, Miomiru Kecmanoviću i Nikoli Ćaćiću!Ðoković je doputovao u Insbruk i odradio prvi trening pred start takmičenja i meč protiv domaćina Austrije.

Foto: Beta

 

Srpska reprezentacija  prevođena selektorom Viktorom Troickim, trenerom Dušanom Vemićem i ostatkom stručnog štaba boriće se za plasman u četvrtfinale, ali i odlazak u samu završnicu Dejvis kupa 2021. ovog takmičenja koja je na programu u Madridu od 2. do 5. decembra, u okviru Grupe F boriti protiv Austrije (26. novembra) i Nemačke (27. novembra).

Grupna faza Dejvis kupa, kao i četvrtfinalni meč pobednika Grupe F u kojoj je Srbija i Grupe C biće održani u praznoj hali zbog "lokdauna" koji Austrija uvodi od 22. novembra na period tri nedelje.

Foto: Beta

 

Mečevi Dejvis kupa neće biti otkazani, ali će se odigrani pred praznim tribinama. Prve treninge u Insbruku pored srpskog tima odradile su i selekcije Frncuske i Češke koji će se takmičiti u Grupi C.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17