• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.12.2021

22:15

SRBIN ODBRUSIO NOVINARU! Kako se nisam trudio dovoljno? Igrao sam tri i po sata! /VIDEO/

Reuters

Tenis

SRBIN ODBRUSIO NOVINARU! Kako se nisam trudio dovoljno? Igrao sam tri i po sata! /VIDEO/

Podeli vest

Kazahstanski teniser Mikhail Kukuškin savladao je Miomira Kecmanovića rezultatom 2:1 (7:6, 4:6, 7:6) u prvom meču četvrtfinala Dejvis kupa u Madridu

Ovaj poraz bi mogao skupo da košta reprezentaciju Srbije, a nema sumnje da će ga debitant u Dejvis kupu Miomir Kecmanović teško preboleti, s obzirom na to da je propustio četiri meč lopte.

Novinar ga je upitao za kojom od četiri meč lopte najviše žali i da li smatra da se nije potrudio dovoljno?

Foto: Reuters

 

- Ne znam šta vam znači ’ne trudim se dovoljno’? Igrao sam tri i po sata, ne znam šta bih trebalo da uradim da bi tako izgledalo. Pokušavam. Naravno da sam razočaran. Ne osećam se dobro, izneveriš tim u tako važnom meču. Ali, dao sam sve od sebe. Nadam se da momci mogu da nam daju još jednu šansu - rekao je Kecmanović na konferenciji.

Novinar je Kazao je da Kecmanović nije delovao agresivno u tim poenima, a ne da se nije trudio dovoljno, međutim, srpski teniser mu nije odgovorio.

- Ovo je bila timska odluka. Zahvalan sam što sam dobio priliku, ali i tužan sada što nisam uspeo da donesem vođstvo. Napravio je neke neverovatne riterne. Mislim da je na kraju nedostajalo i malo sreće.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija