• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.12.2021

07:52

NOVAČE, AUSTRALIJA? Da li je ovo razlog za brigu? "Neću vam dati odgovor"

Tanjug/AP

Tenis

NOVAČE, AUSTRALIJA? Da li je ovo razlog za brigu? "Neću vam dati odgovor"

Podeli vest

Najbolji teniser planete Novak Đoković posle poraza u Dejvis kupu nije želeo mnogo da priča o narednoj sezoni

Ostao je naš teniser "zakopčan" posle pitanja kada će javnosti reći da li igra na Australijan openu. Novak je već nedeljama u centru pažnje.

Ne želi da priča o tome da li je vakcinisan ili ne, dok Australijanci poručuju da će samo vakcinisani teniseri i teniserke moći da igraju na grend slemu u  Melburnu. 

Novak će inače u Melburnu, ako bude igrao, brani titulu i pokušati da uzme deseti trofej u Australiji i 21. ukupno kako bi pretekao Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

Foto: Tanjug/AP

 

- Bićete informisani. Znam šta želite. Neću vam dati odgovor sada! Ne mogu da dajem nikakve datume, očigledno je da je Australija izuzetno blizu, bićete informisani - prokomentarisao je Novak.

Na pitanje da li će o tome odlučiti pre Božića, Novak je odgovorio čestitkom:

- Srećan Božić!

Foto: tss

 

Novak Đoković je u petak uveče poražen u dublu sa Filipom Krajinovićem od Mate Pavića i Nikole Mektića 7:5, 6:1 i Srbija je eliminisana u polufinalu Dejvis kupa. Prethodno je Novak savladao Marina Čilića u singlu, Dušan Lajović je poražen od Borne Goja, pa je sezona sada i zvanično gotova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija