• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.12.2021

07:51

KRAJ, SAD SVE JE POZNATO! Nedaljama PLJUJU Novaka, doneo je odluku o Australiji!

Tenis

KRAJ, SAD SVE JE POZNATO! Nedaljama PLJUJU Novaka, doneo je odluku o Australiji!

Podeli vest

Gotovo je, nema više dileme - Novak Đoković putuje u Australiju

Najbolji teniser sveta je zvanično na spisku igrača za ATP kup, koji će se od 1. januara igrati u Sidneju, a to je potvrdio i organizator.

Logično je da nakon toga produžiti za Melburn, na prvi grend slem u sezoni - Australijan open. Spekulacijama koje su nedeljama u fokusu sada je kraj. Novak ne želi da priča da li je vakcinisan ili ne, pa je zbog toga bio na udaru medija i pojedinih kolega, jer je obavezna vakcinacija uslov za učešće na prvom grend slemu u sezoni. 

Foto: tanjug/ap

 

 

Ako je Đoković spreman da ode u Australiju zbog ATP kupa, to najverovatnije znači  da ćemo ga gledati i na Australijan openu u pohodu na 10. trofej u Melburnu i 21. grend slem u karijeri.

Na zvaničnom sajtu ATP-a objavljen je zvaničan spisak reprezentacija koje će biti deo ATP kupa, kao i spisak igrača koji će nastupati za tih 16 timova.

 

 

 

Da Novak nije prijavljen za takmičenje ni Srbija ne bi bila učesnik! Razlog za to je što je drugi igrač Srbije Dušan Lajović trenutno 33. na ATP listi, pa bismo tako po rangu najboljeg igrača u timu pali iza Bugarske i Hrvatske, selekcija koje ne učestvuju na ATP kupu.

ATP je objavio i izgled grupa za njihovo novo takmičenje, a Srbija će biti u grupi A uz Norvešku, Čile i Španiju. U grupi B će igrati Rusija, Italija, Austrija i Australija. Grupu C čine Nemačka, Kanada, Velika Britanija i SAD, dok će u D grupi nastupati Grčka, Poljska, Argentina i Gruzija.

Foto: reuters

 

U timu Srbije prijavljena je jedna promena, pa će uz Đokovića, Lajovića, Filipa Krajinovića i Nikolu Ćaćića igrati i Matej Sabanov, jedan od dvojice braće blizanaca koji su donedavno nastupali pod hrvatskom zastavom.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Teniser

pre 2 godine

Još za vreme US Open turnira bilo je jasno da je Novak vakcinisan jer mu inače ne bi dozvolili da se onako slobodno švrćka po Njujorku i sa fanovima a ni on sam sigurno nije toliko glup da na takav način bude zaražen i upropasti ostatak sezone. Samo treba uključiti mozak i sabrati dva i dva ali o čemu bi "novinari" i oni koji jure senzacije pisali evo već 4 meseca?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija