• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.12.2021

13:56

ŠPANAC UĆUTKAO SVE NOVAKOVE MRZITELJE! On je vođa i buntovnik!

reuters

Tenis

ŠPANAC UĆUTKAO SVE NOVAKOVE MRZITELJE! On je vođa i buntovnik!

Podeli vest

Španci obožavaju Rafaela Nadala, on je njihov heroj, ali su i pored toga skinuli kapu Novaku Đokoviću, prvom teniseru sveta

Ugledni španski dnevnik "As" proglasio je Novaka Đokovića za sportistu 2021. godine. Takođe, novinar Naćo Albaran ističe da je Srbin vođa na terenu i van njega.

Podseća da Đoković često iskali bes na reketu, kao i da ponekad uđe u verbalni sukob sa navijačima.

Foto: Tanjug/AP

 

- Često je kažnjavan tokom karijere, zna bes, kao retko ko, da iskali na reketu. Ponekad se naljuti na navijače koji ga ne poštuju. To je karakter koji je njegova pokretačka snaga i jedna od tajni njegovog uspeha. Zapravo, kada je pokušao da primiri taj svoj karakter, rezultati nisu bili tako dobri. Morao da ga prihvatimo kao čoveka kakav jeste, i da ne poredimo njegovo ponašanje sa Rafaelom Nadalom, koji je izuzetak koji potvrđuje pravilo - piše Albaran i dodaje:

Foto: reuters

Španci hvale Novaka Đokovića

- Ono što niko ko prati tenis ne može da porekne jeste da Đoković voli tenis i da poštuje sve one koji su deo sporta. Rivalima daruje osmehe, zagrljaje i lepe reči. Smatra ih drugovima, a oni mu se dive jer ga vide kao vođu-buntovnika, pošto ih podržava i van terena svojom Asocijacijom (PTPA).

Novinar Asa ističe da Đoković strast i jaki principi ponekad vode u greške.

Foto: Tanjug/AP

 

- Oni koji ga poznaju kažu da sve radi od srca i s namerom da pomogne. Kao i daje istinski plemenita i velikodušna osoba. Njegov odnos sa medijima je izvanredan. Nekada se čak i zahvali na nekom pitanju, a na čestitke i pozdrave odgovara na skoro svakom jeziku. S navijačima – čista desetka. Na ATP finalu u Torinu jednom je posle meča proveo skoro pola sata s njima. I tu je broj jedan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija