• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.12.2021

09:35

KOLAPS! ISMEVAJU AUSTRALIJANCE! Novak može bez VAKCINE, Rafa ne može ni sa tri primljene!

Tanjug/AP

Tenis

KOLAPS! ISMEVAJU AUSTRALIJANCE! Novak može bez VAKCINE, Rafa ne može ni sa tri primljene!

Podeli vest

Čekamo odluku Novaka Đokovića, da li će igrati na Australijan openu, a pitanje je da li ćemo u Melburnu videti Rafaela Nadala, jer je zaražen koronom

Učešće Novaka Đokovića na predstojećem Australijan openu glavna je tema nedeljama. Polemiše se da li je primio vakcinu ili ne, da li će mu dozvoliti da igra nevcakcinisan ili će tražiti medicinsko izuzeće.

Australijanci se nadaju da će u Melburnu takmčiti svi vrhunski teniserI, ali pored Novaka Đokovića i Rafaela Nadala, pitanje je da li će videti Dominika Tima, takođe, već je nekoliko tenisera otkazalo učešće.

Francuski teniski portal "We love tennis" na zanimljiv način je prokomentarisao Nadala koji je zaražen koronom i kako se ophode Australijanci prema Đokoviću.

Foto: tanjug/AP Photo/Christophe Ena

 

- Kada vidimo istorijsku krizu australijskih vlasti u vezi Novaka Đokovića, samo što ne poželimo da sve vidimo kao prst sudbine kada smo saznali da je Rafael Nadal, jedan od onih koji su prvi vakcinisani. Dobar vojnik i sjajan momak, objavio da je pozitivan na kovid. Kao da se ceo svet raspada za Krega Tilija, koji je već video sebe kako dočekuje špansku zvezdu sa fanfarama i trostrukom dozom vakcine u njegovoj lepoj ruci - prenosi portal i nastavlja:

Foto: Tanjug/AP

 

- Shvatili smo da biti vakcinisan ne sprečava prenošenje zaraze, što je i dalje dilema za "Srećni slem" koji je prodao priču o stopostotno sigurnom turniru. Sada može da se dogodi da Novak stigne u zemlju kengura bez vakcine, ali sa gomilom testova za svoj nos, a da Rafael Nadal, što mu nikako ne želimo, ostane kod kuće.

Na kraju, možda je balon najbolja opcija.

- Ipak, čini se da je povratak balona verovatna stvar s obzirom na probleme prenošenja virusa i otuda možemo da aplaudiramo oberučke jer će se nevakcinisani i vakcinisani naći na istom brodu -  zaključak je u kolumni koju je potpisao Žan Miler.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 2 godine

Novak Djoković može imati sopstveni stav o vakcinisanju i tražiti da se njegov stav postuje. U isto vreme vlada Australije ima drugačiji stav koji kaže da nevakcinisani ne mogu ući u australiju. Oba stava zahtevaju obostrano poštovanje. Tačka. Nadam se samo da će Novak imati čvrst stav i neće ni da ide u Australiju. Neka vide Australijanci šta gube.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija