• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.12.2021

11:45

NOVAKOV STATUS JE MISTERIJA! GRK PODRŽAO SRBINA! Njegov izbor, ja ga poštujem!

reuters

Tenis

NOVAKOV STATUS JE MISTERIJA! GRK PODRŽAO SRBINA! Njegov izbor, ja ga poštujem!

Podeli vest

Mesecima se svi bave Novakom Đokovićem, pitaju se da li će igrati na Australijan openu, da li je vakcinisan ili ne

Srbin je odustao od ATP kupa, koji je uvertira za grend slem u Melburnu, iako je ranije bio prijavljen.

Novak se do sada nije izjasnio da li je vakcinisan, dok Australijanci kao uslov za učešće na turniru u Melburnu traže potvrdu o vakcinaciji ili medicinsko izuzeće.

Novakovo učešće na Australijan openu je mistrija. Nije malo onih koji misle da Novak neće igrati na prvom grend slemu, a o Srbinu je pričao i Stefanos Cicipas. On je podržao Đokovića koji želi svoj status što se tiče vakcine da zadrži u tajnosti.

- To je njegov izbor i ja ga poštujem. Svako ima slobodu da odluči - rekao je Cicipas za italijanski Skaj i potvrdio da ide u Melburn.

Foto: Tanjug/AP Photo

Stefanos Cicipas

-  Ja ću ići u Australiju. Ne želim da promovišem vakcinu, nisam ni protiv toga. Podržavam sve koji se odluče na takav korak. Nisam doktor, samo sportista i možda moj ugao po pitanju vakcine nije najbolji. Ja ću da se vakcinišem do kraja godine i radim to samo da bih imao normalan život - dodao je teniser iz Atine.

Foto: reuters

Novak Đoković

Australijan open se igra od 17. do 30. januara sledeće godine


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Cinik

pre 2 godine

Uslov za učešće nije da je teniser vakcinisan, već da je vakcinisan PRIZNAZOM vakcinom, što nije isto!

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija