• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.12.2021

07:35

SVI PRIČAJU O ĐOKOVIĆU U AUSTRALIJI! Cicipas otkrio šta teniseri misle o Novaku!

Tenis

SVI PRIČAJU O ĐOKOVIĆU U AUSTRALIJI! Cicipas otkrio šta teniseri misle o Novaku!

Podeli vest

Novak Đoković neće učestvovati na ATP kupu u Sidneju dok čekamu konačnu odluku što se tiče Australijan opena

Kako je Informer dobio informacije, Novak Đoković neće igrati u Melburnu jer su ga Australijanci odbili za medicinsko izuzeće. 

Stefanos Cicipas će igrati za Grčku na ATP kupu, a pred početak turnira pričao je o prvom teniseru sveta. Cicipas ističe da poštuje odluku Đokovića, kao i da to poštuje većina tenisera.

- To je njegova odluka. Ako misli da nije spreman da igra na ATP kupu, iz bilo kog razloga, to je njegov izbor. Mislim da većina igrača poštuje njegov izbor - kazao je Cicipas i dodao:

Foto: reuters

Novak Đoković i Stefanos Cicipas

- Imali smo priliku da biramo, šta mogu da kažem, ATP kup će biti bez jednog velikog igrača ove godine. Pravila su pravila i ona su uvedena iz bezbednosnih razloga, moramo da pratimo sigurnosna pravila da bi se ovo odigralo. Neki igrači ne žele da ih prate, to je njihov izbor, ne želim da kažem da greše - nije želeo Grk dodatno da podiže prašinu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija