• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.01.2022

12:36

NIJE LAKO SRBIMA BEZ ĐOKOVIĆU! Krajinović pričao o Novaku i Australiji!

Tanjug/AP

Tenis

NIJE LAKO SRBIMA BEZ ĐOKOVIĆU! Krajinović pričao o Novaku i Australiji!

Podeli vest

Filip Krajinović je nakon trijumfa nad Viktorom Durasovićem (6:2, 7:5) rekao da je siguran da ih Novak Đoković gleda

Ali,  najavio je mogućnost da Novaka vidimo u Australiji.

- Nije lako igrati za Srbiju kada nema Novaka. Očekivanja su velika, šta god da uradite to nije dovoljno jer imate najboljeg na svetu, nije lako. Ponosni smo na njega, srećni smo što ga imamo. Ovog puta nije sa nama, ali verujem da gleda i da sada navija za nas. Nadamo se da će igrati u Australiji -  poručio je Krajinović.

Zatim se osvrnuo na sam meč.

- Bio sam pomalo nervozan, promašio sam na nekoliko udaraca pred kraj tog drugog seta, ali to je normalno, ovo mi je prvi meč u godini. Očekivanja su velika bila, nije lako igrati, ali smo bili srećni što smo poveli.

Foto: Tanjug/AP

 

Imao je i poruku za srpske navijaču u Australiji.

- Pre svega, hoću da se zahvalim srpskim navijačima. Hvala što ste došli, mnogo nam znači vaša podrška i ostanite i za drugi meč. Budite tu i narednih dana, hvala vam lepo", zaključio je Krajinović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija