• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.01.2022

10:57

ODRŽAN ŽREB ZA MELBURN! Poznat Nadalov put!

USA Today

Tenis

ODRŽAN ŽREB ZA MELBURN! Poznat Nadalov put!

Podeli vest

Održan je žreb za ATP turnir u Melburnu koji će biti priprema teniserima za Australijan open

Prvi nosilac Rafael Nadal će u prvom kolu biti slobodan, a u drugom će igrati protiv boljeg iz duela između Amerikanca Markosa Đirona i kvalifikanta.

Španac se nalazi u istom delu žreba u kom je i David Gofan, a koji bi nakon slobodnog prvog kola u drugom igrati protiv pobednika meča Aleks Molčan – Nik Kirjos.

Drugi nosilac ATP turnira iz serije 250 je Rajli Opelka i on će u drugom kolu igrati protiv boljeg iz duela dvojice, za sada, neimenovanih kvalifikanata.

Foto: USA Today

 

Gregor Dimitrov kao treći nosilac će takođe krenuti iz drugog kola i već tada bi mogao da se sastane sa Endijem Marijem, ukoliko on u prvoj rundi savlada Fakunda Banjisa.

Novak Đoković ne igra na ATP kupu, kao ni  na ovom turniru, a čekamo odluku o Australijan openu. 

Naredne sedmice igraće se i u Adelajdu, a tamo je prvi nosilac Gael Monfis. On će se u drugoj rundi sastati sa Boltom ili Huanom Manuelom Serundolom.

Foto: Tanjug/AP Photo

Laslo Đere

Sezonu u Adelajdu počinje i Laslo Đere, koji za prvog suparnika ima Roberta Karbaljesa Baenu. Ako prođe, Đerea čeka bolji iz duela Mute – kvalifikant.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija